Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minden játék akad a gépemen,...

Minden játék akad a gépemen, ami tegnap még teljesen simán futott. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Példának okáért, olyan fordul elő, hogy újraindítom a gépet, elkezdek terrariazni multiplayerben, tök simán megy, 60 fps-el, aztán behal, és 1-10 fps között váltakozik. Csak ezzel próbáltam eddig, amikor mást elindítottam akkor az is laggolt, de persze csak miután a Terraria elkezdett laggolni.

Konfig:

Pentium G4400 3,3ghz 2 mag

GT 730 2GB

4GB ram

450 wattos nBasic táp

2016. júl. 31. 16:10
1 2
 11/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
I think ez vírus.
2016. júl. 31. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát az fantasztikus. Próbáltam már újratelepíteni, Rufus segítségével bootolhatóvá is tettem, de valamiért nem fogadja el, azt írja, hogy helyezzek be valamit. Erre ötlet?
2016. júl. 31. 16:28
 13/17 Lord Hidan ***** válasza:
És a processzor? Lehet csak szimplán rosszul van fent a hűtő és túlmelegszik a proci
2016. júl. 31. 16:41
 14/17 Hominida ***** válasza:

Hát akkor helyezz be valamit.

Ha esetleg le is írod, hogy pontosabban mit is kíván tőled, akkor talán lesz, aki rájön a megoldásra.

2016. júl. 31. 16:41
 15/17 Hominida ***** válasza:
90%
Mellesleg imádom, amikor efféle kérdésekre jönnek a pár szavas válaszok, miszerint mit kell azonnal kidobni a gépből. Valami pontosabb információt is kaphatna a kérdező arról, hogy miért tegye? Mekkora csúcsfogyasztást produkál a leírt konfiguráció? Mennyit tud fedezni ebből a táp? Mi vele a probléma, azon kívül, hogy kuka, hiszen ma már minden felvilágosult ember Hyper Snake 8500 GTX Cobra tápot használ, 1200 watt teljesítménnyel?
2016. júl. 31. 16:55
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, látszólag sikerült megoldani, legalábbis egyelőre. Nem vagyok valami geek, hogy nagyon profi legyek az ilyenekben, sajnos nem fogadta be az USB-t sehogy, próbáltam biosban piszkálni, akkor sem, másba dugni, akkor sem. Rámentem a setupra, felraktam, leformáztam a D-t, és a windows.old mappát kitöröltem.

Csak azért írtam le, hogy hátha érdekelne valakit a későbbiekben.

2016. júl. 31. 18:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Win old :D csak nem frisitet win 10 van?
2016. júl. 31. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!