Minden játék akad a gépemen, ami tegnap még teljesen simán futott. Mi lehet a probléma?
Példának okáért, olyan fordul elő, hogy újraindítom a gépet, elkezdek terrariazni multiplayerben, tök simán megy, 60 fps-el, aztán behal, és 1-10 fps között váltakozik. Csak ezzel próbáltam eddig, amikor mást elindítottam akkor az is laggolt, de persze csak miután a Terraria elkezdett laggolni.
Konfig:
Pentium G4400 3,3ghz 2 mag
GT 730 2GB
4GB ram
450 wattos nBasic táp
Hát akkor helyezz be valamit.
Ha esetleg le is írod, hogy pontosabban mit is kíván tőled, akkor talán lesz, aki rájön a megoldásra.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, látszólag sikerült megoldani, legalábbis egyelőre. Nem vagyok valami geek, hogy nagyon profi legyek az ilyenekben, sajnos nem fogadta be az USB-t sehogy, próbáltam biosban piszkálni, akkor sem, másba dugni, akkor sem. Rámentem a setupra, felraktam, leformáztam a D-t, és a windows.old mappát kitöröltem.
Csak azért írtam le, hogy hátha érdekelne valakit a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!