Miért akad jó gépen az Assasin's Creed II?
Figyelt kérdés
A10 7850k
ASUS Radeon R7 370 Strix 4GB
8GB DDR3 1600 Mhz ram
Win 10 alól, és Win7 alól is próbáltam, eredeti a játék... Nem azt mondom hogy olyan húde húde ez a gép de ezt a játékot röhögve vinnie kéne. Viszont egy csomó részen megakad beszaggat és nem értem miért lehet...
2016. júl. 25. 20:19
1/12 3 napos mákos lecsó válasza:
Mert egy régi játék.
2/12 A kérdező kommentje:
Elírtam, Assassin's Creed :D
2016. júl. 25. 20:21
3/12 A kérdező kommentje:
és az miért baj?
2016. júl. 25. 20:22
4/12 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem tom, haverom gépén kifagy a TF2 (i7 4770k HD7970 CF-ban 16GB Ram, 1tb SSD). Gondolom régi programnyelv.
5/12 anonim válasza:
MSI Afterburnerrel nézd meg a VGA kihasználtságot (esetleg a prociét is). Mivel APU-s a proci, azt el tudom képzelni, hogy VALAMIÉRT azt használja és nem az R7 370-et, főleg mivel régi a játék. Bár a játékot nem ismerem, nem tudom, hogy támogatja-e a crossfiret.
Másik ötletem nincs. :S
6/12 anonim válasza:
Szar az összes ac xd nálam is akadt, még a régiek is.. pedig pl. a Dying Light közel maxon fut 60FPS-sel.
AC Unity-ről nem is beszélek inkább, ilyen hulladékot ritkán lát az ember
7/12 3 napos mákos lecsó válasza:
A Desomndos részeket művészetnek nevezném, az Ezio trilógiát meg műremeknek.
8/12 anonim válasza:
Nekem az AC3 a kedvenc részem. Szerintem abban a legjobb történet, a karakter kidolgozás, stb.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nekem is tetszene de úgy néz ki nem tudok vele játszani sajna :/ ha kihagyom a II-t és rögtön a hárommal játszok sokat vesztek? mármint nagyon összekapcsolódnak a részek?
2016. júl. 25. 20:50
10/12 A kérdező kommentje:
Az egyel játszottam egy sokkal gagyibb gépen vagy az is lehet még az integrált r7-el :D jó volt nagyon :D
2016. júl. 25. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!