Minden játék akad. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy a gépen akármilyen játékot indítok el akad. Akármit cserélek ki az alaplapon akad a játék hiába van minden gépigény meg. De ezt úgy csinálja hogy olyan 15 20 másodpercig jól fut a játék aztán 10 másodpercre megakad
Mi lehet a baj??
2016. márc. 13. 20:10
1/11 anonim válasza:
Milyen gépről van szó pontosan?
2/11 anonim válasza:
Hibás HDD is okozhatja, rossz tápegység, vagy akár maga az alaplap is!
3/11 anonim válasza:
minden infót pontos típust
alaplap
táp
vga
proci
memória
hdd
kezdheted ! és a játékot is írd le amivel játszanál .
4/11 anonim válasza:
Elég szabad hely van az adott meghajtón?
5/11 A kérdező kommentje:
Az alaplap asus m2n mx se plus
Proci Amd athlon 64 x2 6000+ 3ghz
Vga nvidia quadro fx 1700
2gb ddr2 667 mhz kingston
Táp no name 400 wattos de hogy ezt az alaplara lehesen csatolni kellet egy olyan at alakito ami tobb pines
3 merevlemez van benne akarmelyiken van vagy a jatek vagy az op rendszer ezt csinalja. Eddig amivel jatszani akartam rajta az dirt meg cod mw2
2016. márc. 14. 10:54
6/11 anonim válasza:
elsőnek hő fokokat néz cpu+vga írd le mennyi ha ezek rendben vannak akkor lehet tápra gyanakodni.
7/11 A kérdező kommentje:
A tápot kicseréltem egy masikra ami sokkal ujabb es erosebb de még igy is rossz szerintem az alaplap lesz a ludas.
2016. márc. 15. 12:54
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnézni mert mar elsem indul a gép
2016. márc. 15. 22:43
10/11 anonim válasza:
akkor túl melegedés megölte .. grat amúgy nem vesztettél sokat filléres géped volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!