Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért adhat ki ilyen hangot a...

Miért adhat ki ilyen hangot a gépem?

Figyelt kérdés

A héten érkezett meg a pc-m, egy hete rakattam össze.

A komponensek röviden:

Processzor: i7-6700K

RAM: 16 GB 3000 Mhz

GPU: Asus Strix Gtx 970 4 GB DDR5

Továbbá proci hűtő, vinyó (2TB), táp, ház.

Szóval kotyogás szerű hangot hallani, ha közelebbről hallgatom, mintha a vinyó felől jönne, szóval én erre gyanakszom. Nekem az a tippem, hogy talán nem jól rögzítették, vagy ilyesmi. Kissé hangos és nem foglalkoznék vele, de elég zavaró.

Esetleg Nektek van valami tippetek?

Köszönöm a segítséget és a válaszokat.

2016. aug. 27. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A winchester úgy működik hogy lehet hallani hogy dolgozik, de ha hangosan kattog akkor baj van...
2016. aug. 27. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló problémám, a gépet magam raktam össze, legfelső slotba raktam be a HDD-t. Kicsit zavart egy ilyen rezgés szerű hang, majd levettem az oldalát és figyeltem, mígnem rájöttem, hogy a HDD-től jön. Kivettem, letettem leglentre és láss csodát, eltünt a rezgő hang.

Kotyogásnál inkább a HDD hibás, megnézheted Hard Disk Sentinellel, valószínűleg valami baj van, akár csapágyas is lehet.

Megoldás: garancia.

2016. aug. 27. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Csak azért furcsállnám, mert még egy hete sincs, hogy megjött a gép, ráadásul, kértem összeszerelést is.

2016. aug. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!