Miért adhat ki ilyen hangot a gépe?
A párom arra panaszkodott,hogy tegnap este használat közben egyszer csak egy magas,csipogás szerű hangot adott ki a hangfal mintha valami riasztó lenne.
Kikapcsolta a hangfalat,a hang eltűnt,a gép ment tovább,hibát nem írt ki a gépe,azt mondta megnézte kézzel nem tűnt melegnek sem a monitor,sem a gépház.
Én arra gondoltam,hogy a ventilátor nem hűti rendesen a gépet és felmelegedhetett,ezért riasztott,de azért megkérdezlek titeket,hátha ti tudjátok,esetleg találkoztatok ilyen esettel,mit lehet ezzel a problémával?
A válaszokat előre is köszönöm!
mi is köszönjük hogy ilyen szépen leírtál minden infót.
csak épp azt nem hogy milyen gépről van szó,
meg hogy milyen programot használt éppen amikor sípolt. lehet a program része volt a sípjel.
Nem tudom pontosan milyen gépe van sajnos,de amint hazaér megkérdezem tőle és tudatom veletek.
Éppen a Fifa09-el játszott.
Azért köszönöm a gyors választ :)
Igen erre gondoltam utólag én is,azért kérdeztelek meg titeket hátha ti tudjátok mitől lehetett ez.
Köszönöm a választ :)
Köszönöm a poénos választ!
Sajna a vuvuzela már lejárt.
Nem hinném,hogy a számítógépekbe terveztek
volna ilyen jellegű hangot,de ki tudja :D
Aki tudd még esetleg segíteni az írjon :)
Azt mondta állítólag a frekvencia volt elállítva,
állítgatta és jó lett.
Régebbi fajta hangfala van,
nála láttam először ilyen fajtát,de ez most lényegtelen.
A mikrofon rá van kötve igen a gépre,
a vuvuzelas kérdező kérdésére a válasz :)
Azért köszönöm a választ,de a biztonság kedvéért majd megnézem a gépén BIOS-ban a hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!