Mitől adhat ki ilyen hangot a gépem?
Na szóval, velem az van hogy fura halk de nagyon halk hangot hallok a gépből mintha valamelyik venti hozzáérne valamihez.De ami legfőképp érdekes, hogy csakis akkor hallom a hangot ha játszok valamivel.
Előbb adtam egy 2 peces FurMarkot a VGA-nak, meg egy 2 percest a CPU-nak OCCT-vel..Nem hallottam a hangot pedig az írás szerinte 100-100%-on volt mindkettő..Elkezdek játszani, pl NFS RUN rögtön hallom azt a hangot.Lehet hogy a vinyó az?Megnéztem HDD Sentinellel, 100-100-at írt..Szerintetek?
FSP 400W
HD7770 1 GB
FX6100
-Windows 7 64 bit.
De akkor nem kéne mindig zörögnie?
Mint mondtam, csak akkor hallom ezt a hangot amikor játszok.
húzd ki a kettőhuszból, portalanícsd ki és pakold vissza az alkatrészeket húzd meg rendesen a csavarokat.
Ha még mindig zörög akkor vedd le az oldalát amikor működik és tedd oda a füled onnan már hallod hogy honnan zörög, de persze csak akkor amikor hallod a zajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!