Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység adhat ki bármiféle...

Tápegység adhat ki bármiféle hangot? És ha igen miért?

Figyelt kérdés
Nem a ventilátoráról van szó hanem úgy tudnám leírni mintha szikrázna valami és annak a hangját hallanám. A táp típusa Thermaltake toughpower 750W szóval nem is egy olcsó műszerről van szó. Egyébként a gép teljesen jól működik nem akad, nem fagy, nincs fps drop semmi, de azért félek mert fura a hang nehogy tönkremenjen.

2015. júl. 16. 20:05
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha eddig nem adta ki ezt a hangot akkor az utalhat hibara is

meleget fuj a tap? (hatarozott meleg)

ventije gyorsan porog vagy egyenletlen sebeseggel?

mikori tap?

jol van beszerelve gephazba? vagyis a beszivoreszenel rendesen kap levegot?

alsotaposban van porszuro ott? (ha haz olyan)

uj garis tap vagy hasznalt es netan gari nelkuli?

rendesen foldelt a halozatotok? (es minden mas)

biztos rendesen uzemel a halozatotok?

"serceges" es hasonlok lehetnek termeszetes jelensegek is normal korulmenyek kozt is

igy a tap m'eg 'evekig is jol mukodhet

de gari lejarta elott erdemes lehet garival megnezetni

vagy ha nem garis akkor szervizbe kiprobaltatni es elmondani mi a "gond" ha aggodsz miata

de amig nincs "lathato" vagy konkret ok erre addig nem szukseges

2015. júl. 16. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! A ventilátort egyáltalán nem hallani halkan teszi a dolgát. A táp nem fúj túl meleget sőt alig érezni és ha megfogom a teteje sem meleg egyáltalán. A ventilátor része lefele a gépház aljára néz és maga a táp is a ház alján található és igen a gépház alján van porszűrő. Igazából csak most figyeltem fel a hangra, bár pár hónapja vásároltam csak a gépet. Mikor bekapcsolom akkor jelentősebb a hang majd a gép terhelése során fokozatosan halkabb és halkabb a végén már csak nagyon közelről lehet hallani csak nagyon ritkán hangosodik fel újra. Ahoz is tudnám hasonlítani mintha egy winchester töltene néha olyan hangokat produkál csak nem olyan mély a hang mint a winchesteré.
2015. júl. 17. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nincs semmi papírja és nem tudom, hogy hol lett vásárolva használtan vettem a géppel együtt.
2015. júl. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!