Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények a lenti gépről?

Vélemények a lenti gépről?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen felül egy MSI GTX 760 2GB OC lesz a videókártya ami már megvan + a hdd-t és ssd-t is a jelenlegi gépemből rakom át.

2016. aug. 3. 19:46
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Nem ma néztem, nem emlékszem már a pontos oldalakra.

Most hirtelen google első pár találata között ezt találtam, tessék [link]

2016. aug. 3. 20:50
 32/51 Amarok Tonrar ***** válasza:

Azon az oldalon beraktak egy R9 280X-et egy Corsair VS mellé, és hogy mennyire nagyon jó volt.

[link]

2016. aug. 3. 20:54
 33/51 A kérdező kommentje:
Corsair VS? Úgy emlékszem a VS szériát oltotta szarrá nem egy ember pont ezen az oldalon, mert a foshulladék legalja. ( Nem én írom, itt gyk-n olvastam )
2016. aug. 3. 20:55
 34/51 anonim ***** válasza:

A VS azért van porig alázva mert silány minőségű amit max irodai gépbe szabad használni, de ez az oldal is elég silány.

Kaparj ki egy neves oldalt ami tápokkal foglalkozik.

Neves oldal még csak meg se említi mert nem is kell ahhoz, hogy tudni lehessen hogy sz*r...

Hát ember, egy normális 550-es táp 30-nál kezdődik (Corsair RMx 550) és akkor hol van még a minőségi 600-as ha az Aurum S 550 is 35-38 körül mozog...

De a lapra még mindig nem tudsz technikai indokot, hogy miért kell.

Én kíváncsian várom, mi lesz az amit benyögsz és kell neked....

2016. aug. 3. 21:00
 35/51 A kérdező kommentje:

Igen, nem tudok technikai indokot, de ha figyelmesen visszaolvasod, leírtam.

Azért akarom ezt a lapot, mert ez tetszik, ezt akarom megvenni. Miért olyan nehéz ezt felfogni? Ha veszek egy 5-10 ezer forinttal olcsóbb alaplapot, akkor annyi lesz hogy én szarul fogom magam érezni, mert nem az van a gépemben ami nekem tetszik, az 5-10 ezret meg 2 buli alatt eliszom, és kb olyan mintha nem is lett volna.

Olyan nagy dolog ez, hogy 4 oldalon át azt kell bizonyítani, hogy én vagyok a hülye mert olyan alaplapot veszek amilyent szeretnék?

2016. aug. 3. 21:07
 36/51 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Corsair VS? Úgy emlékszem a VS szériát oltotta szarrá nem egy ember pont ezen az oldalon, mert a foshulladék legalja. ( Nem én írom, itt gyk-n olvastam )"

Azért mutattam, hogy nem túl hozzáértő az oldal, amit említettél.

2016. aug. 3. 21:09
 37/51 A kérdező kommentje:

Rendben, így már értem.

Mint írtam, csak az alaplappal vagyok ilyen elfogult, mert azt akarom megvenni, nem számít hogy 30 ezer.

A táppal kapcsolatban meg szívesen meghallgatlak titeket, már én is kezdek hajlani az xfx felé, átgondolom.

2016. aug. 3. 21:12
 38/51 anonim ***** válasza:
Akkor legalább Z97 lenne az SLI támogatás miatt meg majd annak idején értelmesebb áron el tudod adni és ugyan annyiba kerül....
2016. aug. 3. 22:04
 39/51 anonim ***** válasza:

5-10 % gtx 960 ? 25-30 % gtx 970?

gtx 960 lehet eleinte nem igazán volt erősebb de az újabb játékok amik igen is jobban szeretik az újabb arhitekturát ott azért van 20 -30 % is a gtx 960 javára mivel a gtx 760 az még mindig kepler és az dx 12 alatt még jobban sírva fakad. a Ggtx 970 az meg inkább 50-60 % -al jobb . Ezek a hasra ütős százalékok nem mennek neked. Ne erőltesd ezt , hagyd másokra.

2016. aug. 4. 01:03
 40/51 anonim ***** válasza:
Corsair Vengeance megjelenése miatt nem igazán kell már tápegységekben gondolkozni, egyértelműen lenyomta a konkurenciát. Aztán várjuk, hogy a Seasonic alkosson valamit a Prime Bronze szériával, vagy a Cooler Master a masterwatt családdal. Addig eléggé nobrainer témakör.
2016. aug. 4. 07:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!