Vélemények a lenti gépről?
Ezen felül egy MSI GTX 760 2GB OC lesz a videókártya ami már megvan + a hdd-t és ssd-t is a jelenlegi gépemből rakom át.
Kapok?:DDDDD Mégis honnan veszed hogy a szüleim veszik nekem? :D
Amúgy a hájpör táp:
Most hirtelen ennyi oldalt találtam, ezeket nyálaztam végig, de a többi tápot is ugyanígy végignéztem, minden előnyt és hátrányt, angol fórumokon és videókon és teszteken keresztül, így maradtam az FSP nél.
Megsúgom neked a Prohardver gépajánló topikját önálló gondolkodásra képtelen, logikátlan analfabéták vezetik. Lényegébe most megmondom, mi ott a menő:
CM N200, N300 ház
FSP HEXA+ 400, 500 táp
Hyperx fury ssd 120gb, mert az minden gamer gépbe kell.
vga-ból csak nvidia.
Bármi ettől eltérő, netán olcsóbb, az csak sz@r lehet.
Egyébként a vélemény a gépedről, hogy maga az alapkoncepció is hibás. 6.gen. intelre éri meg építeni. Ha már a szépségre mész, talán egy Zalman Z9 Neo fehér ház. Ha már ablakos, akkor egy szép hőcsöves proci hűtő sem árt.
De ez nem az az árkategória, ahol a szépséggel törődni kell. Először legyen teljesítmény, ha marad keret, lehet a külcsínre is menni.
húúúúú azt a rohadt megveszekedett alpári büdös qrva anyámat....
Mondom, mostanság logikázni luxus erre fele....
Mondjuk, eladod a 760 (30-35 körül simán elmegy), hozzácsapod azt a 10 ezret és használta máris van egy GTX 960 vagy R9 280 vagy HD7970....
Ismered azt a szót, hogy teljesítmény?
Na a H97-ben semmi....
ÁJJ, SZTOJ!!!
Hallgassuk meg barátunkat, mégis mi az ami miatt (technikai részen és nem az, hogy hogy néz ki) ennyire kell neki a H97.
Mi az az indok?
Ajánlom hogy qrva jó érvet találj ki...
Ennyire értetlennek a nyaka köré tekerném a billentyűjét...
"Mond meg, hogy te most mit keresel itt!
Minek jötté' te ide?"
Igazából annyira nem megyek a szépségre, de egyszerűen ezt a h97-t akarom venni és kész. Ebben az egy dologban vagyok csak elfogult, másban nem.
A tápból is szívesen veszek XFX-t vagy akár Hexát, de a Hypert magyar és angol oldalakon egyaránt ajánlották, sőt, kifejezetten dícsérték, azt amit az első válaszolók írtak most hallottam először, pedig nem egy oldalt olvastam végig.
Azt mondjuk olvastam, hogy a ventije nem a legjobb, de ezt nem feltétlen eget rengető hátrányként írták le, valamint az 5 év gyártói garancia is mond valamit.
SSD-m pont az van amit írtál, egy 120 GBS Kingston hyperx fury, valamint egy 1 TB-s WT hdd-m.
Házból meg valszeg marad a Zalman, elég jó, sőt kifejezetten jó az anyaghasználata és minősége a Zalman házaknak.
Rendben, végülis a táppal kapcsolatban nem vagyok hajthatatlan, még egyszer körbeolvasok a neten, lehet hogy az XFX lesz.
Egyedül az alaplap az, amiben nem akarok és nem is fogok változtatni, mert azt szeretném, azt néztem ki, abba lapba lettem "szerelmes" és ennyi.
Mutasd már be az az angol oldalt ami dícséri, mert ha meg is említi az oké, de dícsérni nem fogja, főleg most, hogy ugyan annyiért ott a Corsair Vengeance 400 ami lenyom mindent a 15-20/25 ezres kategóriában.
XFX talán nem 5 évet vállal rá?
"egyszerűen ezt a H97-t akarom venni"
Fordítok:
"nem tudom minek, de kell"
Főleg azért jön le ez, mert nem tudtál technikai okot mondani a H97 szükségletére....
"abba a lapba lettem szerelmes" Ez olyan mint a korosztályom, hogy csak a BMW-s pasik jönnek be nekik, csak tudod a gyerek nem a kocsira fog hasonlítani, jelen esetben az alaplapra....
ááőáőááőááááőááááá *facepalm*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!