Vélemények a lenti gépről?
Ezen felül egy MSI GTX 760 2GB OC lesz a videókártya ami már megvan + a hdd-t és ssd-t is a jelenlegi gépemből rakom át.
Ne viccelj már.Köztudott hogy a hyper a fos kondiaji és áramingadozásai miatt nem egy megbízható táp (alsó kategória teteje) Inkább vegyél hyper helyett egy XFX 450-et
És akkor tartsd meg a csilivili alaplapodat.Csak még annyi hogy ennyi pénzért jobbat is kilehetne hozni.
Gratulálok....
Ha ennyire nem hiszel nekünk akkor mi a f**z*mn*k kérdezel.
Vedd meg és legyen aránytalan aztán ne sírj, hogy a csudálatosan kinéző lap (amit qrva de nem fogsz nézni hanem a monitoron lesz a fejed) nem ad majd +10 FPS mert jól néz ki....
Csak tudnám ilyenkor mit gondoltok.....
Lol kimonta hogy +10 fps miatt veszem? Mint írtam b85-t semmi pénzért nem vennék, mellesleg egy normálisabb b85 is 20k körül van. A h97 normálisabb fajtája is 24-25k, annyiért meg már számomra mindegy az +6 ezer forint, lényegtelen.
A tápon meg kb 1 hétig gondolkoztam hogy melyik legyen, az pont az XFX, ez az FSP valamint egy CM között gondolkoztam, de az FSP mellet döntöttem és az is marad.
Igazából nem a hardveres véleményekre voltam úgymond kíváncsi, mert nem egy álmatlan éjszakám volt ez miatt, sokat gondolkoztam hogy mik legyen, és végül ennél a konfignál lyukadtam ki pár ismerősöm és prohardveres segítséggel, amin változtatni már nem fogok.
Játékokkal és időtállósággal kapcsolatos véleményekre lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!