Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények a lenti gépről?

Vélemények a lenti gépről?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen felül egy MSI GTX 760 2GB OC lesz a videókártya ami már megvan + a hdd-t és ssd-t is a jelenlegi gépemből rakom át.

2016. aug. 3. 19:46
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
56%
Aránytalanúl drága az az alaplap inkább írd le mennyi pénzed van és mi összerakunk egy félkonfigot.
2016. aug. 3. 19:49
 2/51 A kérdező kommentje:
B85 lapot semmi pénzért sem vennék, h97 lapok közül pedig a legolcsóbb normális is 25 ezerbe kerül, +6 ezer forint meg már mindegy, és legalább van egy teljesen normális és nem mellesleg gyönyörű alaplapom.
2016. aug. 3. 19:51
 3/51 anonim ***** válasza:
és mellette egy Fsp hyper táp, ezt te sem gondolhatod komolyan...
2016. aug. 3. 19:53
 4/51 A kérdező kommentje:
Mi bajod van az FSP vel? Egyik legjobb, ha nem a legjobb márka :D
2016. aug. 3. 19:54
 5/51 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már.Köztudott hogy a hyper a fos kondiaji és áramingadozásai miatt nem egy megbízható táp (alsó kategória teteje) Inkább vegyél hyper helyett egy XFX 450-et

[link]

És akkor tartsd meg a csilivili alaplapodat.Csak még annyi hogy ennyi pénzért jobbat is kilehetne hozni.

2016. aug. 3. 20:00
 6/51 anonim ***** válasza:
60%

Gratulálok....

Ha ennyire nem hiszel nekünk akkor mi a f**z*mn*k kérdezel.

Vedd meg és legyen aránytalan aztán ne sírj, hogy a csudálatosan kinéző lap (amit qrva de nem fogsz nézni hanem a monitoron lesz a fejed) nem ad majd +10 FPS mert jól néz ki....

Csak tudnám ilyenkor mit gondoltok.....

2016. aug. 3. 20:06
 7/51 A kérdező kommentje:

Lol kimonta hogy +10 fps miatt veszem? Mint írtam b85-t semmi pénzért nem vennék, mellesleg egy normálisabb b85 is 20k körül van. A h97 normálisabb fajtája is 24-25k, annyiért meg már számomra mindegy az +6 ezer forint, lényegtelen.

A tápon meg kb 1 hétig gondolkoztam hogy melyik legyen, az pont az XFX, ez az FSP valamint egy CM között gondolkoztam, de az FSP mellet döntöttem és az is marad.

2016. aug. 3. 20:11
 8/51 anonim ***** válasza:
De akkor minek teszed ki a kérdést ennyire F@rok te se lehetsz (már bocsánat)
2016. aug. 3. 20:13
 9/51 A kérdező kommentje:

Igazából nem a hardveres véleményekre voltam úgymond kíváncsi, mert nem egy álmatlan éjszakám volt ez miatt, sokat gondolkoztam hogy mik legyen, és végül ennél a konfignál lyukadtam ki pár ismerősöm és prohardveres segítséggel, amin változtatni már nem fogok.

Játékokkal és időtállósággal kapcsolatos véleményekre lennék kíváncsi.

2016. aug. 3. 20:16
 10/51 anonim ***** válasza:
nincs normális lap .. hogy ne lenne ?? mért szerinted mások bele haltak hogy olcsóbb alaplapot vettek ??? esetleg kevesebb fpsük van ?? nem !! te buta -.- +++
2016. aug. 3. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!