Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények a lenti gépről?

Vélemények a lenti gépről?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen felül egy MSI GTX 760 2GB OC lesz a videókártya ami már megvan + a hdd-t és ssd-t is a jelenlegi gépemből rakom át.

2016. aug. 3. 19:46
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Én vagyok a buta amiért olyan alaplapot akarok venni amelyik nekem tetszik? :DDDD Ha egyszer ki tudok adni érte +6 ezer forintot mégis mi a problémád vele?:DDDDD
2016. aug. 3. 20:18
 12/51 anonim ***** válasza:
Ez a világ legjobb konfigja.Szerintem jól rejtsd el nehogy a NASA tudomást szerezzen róla mert egyből elvinnék...Minden játék 1000FPSSel futna... Remélem így már boldog vagy... -.-
2016. aug. 3. 20:19
 13/51 anonim ***** válasza:

Milyen normálisabb B85?

Mi normálisabb egy 10 ezres B85 és a 20 ezres B85 között?

Semmi, VRM, minden ugyan az, a csatlakozók száma tér csak el, amit kötve hiszek, hogy H97-nél kihasznád az m.2 csatlakozót, akár a több X16-os PCI-E sínt és így tovább.

Ha meg ilyen befásult vagy, hogy ennyire ragaszkodsz a sz*r kondikkal és spórolt anyaghasználatú alapanyagokkal tömött Hyper táphoz akkor nyugodtan....

Sőt, tudod mit, te pont az a kategória vagy aki szemellenzőt visel és amit ő meglát csak az van, semmi más....

Magyarul vedd akkor nyugodtan....

Az mondjuk nem jutott el addig a miniatűr agyadig, hogy TS 430 / 450 vagy PRO 450-es táp is odavágja, sőt a Corsair újítása a Vengeance 400 kenterbe ver mindent az alsó kategóriában.....

----------------

Nyugtassatok már meg mert agyvérzést kapok attól, hogy annyi esze van mint hintaló alatt lósz*r....

2016. aug. 3. 20:19
 14/51 anonim ***** válasza:

Ja ahelyett, hogy amit a lapon spórolnál inkább beletennéd egy VGA-ba mert a 760 már gyenge?

Logikázni luxus?

2016. aug. 3. 20:20
 15/51 A kérdező kommentje:
Azért vicces hogy egy prohardver után itt milyen szellemi képességekkel megáldott emberek vannak :D
2016. aug. 3. 20:21
 16/51 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem tuti troll csak még azért nem jelentettem mert kiváncsi vagyok még mennyi fogyatékossággal rukkol elő
2016. aug. 3. 20:23
 17/51 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz egy csicsás laphoz ami aránytalanul és pofátlanul drága, továbba olyan funkciók vannak rajta amit te még nem is hallotál, a csatlakozók 90%-át ki se fogod használni...

Akkor minek?

Tudsz értelmezni?

Na kell a csicsa?

Monitort akkor gondolom nem fogsz használni ha ennyire érdekel, hogy néz ki a lap.....

Mondok jobbat ami tényleg B-R színezésű....

ASrock H97 Fatal1ty Killer....

Valaki pedig adhatna egy Fatal1tyt neked, hogy nem tudod kinyitni a szemed.

Csipás? Akkor mosd ki...

2016. aug. 3. 20:26
 18/51 Amarok Tonrar ***** válasza:
A lap a te dolgod, ha ennyire akarod, de áruld már el, hogy mi alapján tanácsolták neked azt a hájpör tápot.
2016. aug. 3. 20:27
 19/51 A kérdező kommentje:

Mégis mit tegyek hozzá jobb VGA hoz?

Azt a 10 ezer forintot amit spórolhatok azon, hogy szar lapot veszek? És +10 ezer forintból mégis mit vegyek? Mint már írtam a 760 régóta megvan, és semmi gondom nincs vele, nem az a fajta vagyok aki minden játékot egyből megvesz amint kijön és arra veri hogy ultrán játszik, tökéletesen megelégszek egy low-mediummal is nagyon durva játékok esetén fullhd ban.

Gondolom most hogy ezt leírtam az a következő hogy i5 helyett egy i3 is tökéletes lenne, nemigaz? :DDDDD

2016. aug. 3. 20:27
 20/51 anonim ***** válasza:

Jajj de hülye vagyok, hát akkor hogy lehetne felvágni MC közbe haveroknak, hogy ha "ablakos" gépházat veszel és nem ilyen csicsás a lapod....

Apád lennék te nem gépet kapnál hanem azt amire gondolok....

2016. aug. 3. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!