Vélemények a lenti gépről?
Ezen felül egy MSI GTX 760 2GB OC lesz a videókártya ami már megvan + a hdd-t és ssd-t is a jelenlegi gépemből rakom át.
Milyen normálisabb B85?
Mi normálisabb egy 10 ezres B85 és a 20 ezres B85 között?
Semmi, VRM, minden ugyan az, a csatlakozók száma tér csak el, amit kötve hiszek, hogy H97-nél kihasznád az m.2 csatlakozót, akár a több X16-os PCI-E sínt és így tovább.
Ha meg ilyen befásult vagy, hogy ennyire ragaszkodsz a sz*r kondikkal és spórolt anyaghasználatú alapanyagokkal tömött Hyper táphoz akkor nyugodtan....
Sőt, tudod mit, te pont az a kategória vagy aki szemellenzőt visel és amit ő meglát csak az van, semmi más....
Magyarul vedd akkor nyugodtan....
Az mondjuk nem jutott el addig a miniatűr agyadig, hogy TS 430 / 450 vagy PRO 450-es táp is odavágja, sőt a Corsair újítása a Vengeance 400 kenterbe ver mindent az alsó kategóriában.....
----------------
Nyugtassatok már meg mert agyvérzést kapok attól, hogy annyi esze van mint hintaló alatt lósz*r....
Ja ahelyett, hogy amit a lapon spórolnál inkább beletennéd egy VGA-ba mert a 760 már gyenge?
Logikázni luxus?
Miért ragaszkodsz egy csicsás laphoz ami aránytalanul és pofátlanul drága, továbba olyan funkciók vannak rajta amit te még nem is hallotál, a csatlakozók 90%-át ki se fogod használni...
Akkor minek?
Tudsz értelmezni?
Na kell a csicsa?
Monitort akkor gondolom nem fogsz használni ha ennyire érdekel, hogy néz ki a lap.....
Mondok jobbat ami tényleg B-R színezésű....
ASrock H97 Fatal1ty Killer....
Valaki pedig adhatna egy Fatal1tyt neked, hogy nem tudod kinyitni a szemed.
Csipás? Akkor mosd ki...
Mégis mit tegyek hozzá jobb VGA hoz?
Azt a 10 ezer forintot amit spórolhatok azon, hogy szar lapot veszek? És +10 ezer forintból mégis mit vegyek? Mint már írtam a 760 régóta megvan, és semmi gondom nincs vele, nem az a fajta vagyok aki minden játékot egyből megvesz amint kijön és arra veri hogy ultrán játszik, tökéletesen megelégszek egy low-mediummal is nagyon durva játékok esetén fullhd ban.
Gondolom most hogy ezt leírtam az a következő hogy i5 helyett egy i3 is tökéletes lenne, nemigaz? :DDDDD
Jajj de hülye vagyok, hát akkor hogy lehetne felvágni MC közbe haveroknak, hogy ha "ablakos" gépházat veszel és nem ilyen csicsás a lapod....
Apád lennék te nem gépet kapnál hanem azt amire gondolok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!