Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeállítanátok egy best PC...

Összeállítanátok egy best PC konfigot? Több alant

Figyelt kérdés
Nem nekem kell, csak kíváncsi vagyok, szerintetek melyik a legjobb SSD, HDD, gépház stb...

2016. júl. 30. 15:31
1 2 3 4 5
 41/41 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nekem is volt Codegenem az első saját, újonnan vett gépemben (előtte egy használtat vettem, de az tovább bírta, mint az új). Nem volt bivaly konfiguráció, de akkor arra volt pénz. Nem igazán tudtam hogy miből mi a megbízható, de itt is sokaknak volt Codegenük, ment vele a gép, biztos jó, az enyémbe is az került a számtech boltos választása alapján. Mindig, minden tárgyamra vigyáztam, a gép is karban volt tartva, ha csak a vihar szele ideért, kapcsoltam ki a gépet, és kihúztam a konnektorból, hogy ne kockáztassak. Egyszer épphogy jött valami viharfi, gyorsan kiléptem a programból, amivel elvoltam, és leállítottam a gépet, ami kicsit tovább tartott, mint addig. Következő alkalommal már lassabban kapcsolt be, és egy héten belül megölte a HDD-t és az alaplapban is kárt tett. Onnantól folyamatosan megölt a gép 4 különböző HDD-t, szétdurrant egy kondenzátor, és az alaplapi hűtőborda fele is búsan lógott lefelé. De persze, van, akinek 8-10 éve megy a Codegen, és akkor az biztos jó, de ha az egyszer elszáll, akkor visz magával amit csak lehet. Többet ilyen vagy hasonló hulladékot én maximum polcot kiékelni használok.
2016. aug. 2. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!