Összeállítanátok egy best PC konfigot? Több alant
"cm elite power 600w"
Minek bele ilyen drága? 5000-ért van 500 wattos Approx. Még az árukereső szerint is az a legjobb. Az XFX TS is csak a kilencedik.
Mennyi is egy E5-2699?
1,5 misi, és az csak a V3 XD
A legdrágábbra még egy kicsit gyúrj! :P
"Sajna"
Sajna papíron és nem a kezem alatt rakom össze! :D
*könnycsepp elmorzsolás* XD
#11 azért kell 600w mert ha slibe akarok két gt740-et (vagy többet!) akkor jól jön a plusz watt. és tudom hogy jó minőségű mer kúler másztör
:DD
Nekem a 6os VICC konfigja tetszett a legjobban :)))
Alaplap oké, ilyen procit csak az venne egy HD7970 mellé, aki nem tudta mit jelent az S (vga nélkül se lett volna sok értelme ilyen procit venni mellesleg), ram oké, hűtő az megint vicc kategória erre az S-s procira, vga is oké, tápot fogadjunk hogy vetted és nem óccccsón szerezted, akkoriba annyit értettél hozzá hogy a seasonic az jóóóó táp és 5-600W nem árt későbbiekre nézve, most azért védekezel előre, mert közben rájöttél (meg még egy páran) hogy egy 400W normális táp is elég szinte minden konfignak és nem akarod hogy h*lyének nézzenek (de én átlátok rajtad :D), ilyen ocsmány házat még elképzelni se tudtam volna :D
6os
Ha tudsz, küldj róla pár képet, kinyomtatom-bekereteztetem és kirakom az ablakba, elrettentő példának :D
Most őszintén, ki a f***om szólt hozzád mi?
Tán homi vagy, hogy ennyit foglalkozol velem te kis senkiházi....
"jajj látok egy "szar konfigot (de örülnék neki) és akkoj most jó be köll szójnom!"
Eskü sírni tudok már csak ezen a nevetéstől.
Az lesz elrettentő példa, hogy bekerül a csipkelődős fajtád a kertembe te kis taknyos, ha meg idősebb vagy nálam akkor meg szánalom, hogy itt rohadsz egész nap és csak beszólogatni tudsz.
Ki a f***nak képzeled te magad?
Nem tudod, mennyiért jutottam hozzá ezekhez a cuccokhoz, szóval szerintem pofád lapos lehet, mert te ilyen áron még használt cuccot se veszel! ;)
Mondom én, hogy te a h*ly*k közé tartozol és nem a buták közé....
Mondtam, a butát még lehet tanítani.....
Ja az a Tied volt? Nem vettem észre, bocs. Egyébként nem rossz konfig, csak a jó az meg nem ilyen :D
Azt írtad sokáig gyűjtögettél rá, hogy meg tudd venni és minden garis volt de a ramon kívül már lejárt az összes. Vagy csak ezt tudtad megvenni akciósan? :D Tuti te magad válogattad össze ne hantázz, szuper lett :D
Nem kell mentegetőzni, most se adsz jobb tanácsokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!