Összeállítanátok egy konfigot kb 150-160 ezerért? Én nem igazán értek hozzá. Illetve egy ekkora értékű gépbe érdemes-e külön SATA-t tenni az rendszernek?
Nos, a skylake igpu elég erős ahhoz, hogy a legújabb játékokon kívül (azaz 2013 és újabb) minden maximális beállítások mellett, Full HD felbontáson fusson. Emiatt én egy nagyon erős skylake alapra gondoltam, ami marha egyszerűen bővíthető később (veszel egy videokártyát és kész).
Tehát még az a kérdésem, hogy neked ez a grafikus teljesítmény elég, vagy szükséges külön videokártya, mert igényes játékokat is tervezel futtatni a közeljövőben?
Ezzel a legújabb játékok is medium-high beállításokkal fognak futni, Full HD felbontáson. Így kevésbé költséghatékony a bővítése, de az is megoldható.
"Nos, a skylake igpu elég erős ahhoz, hogy a legújabb játékokon kívül (azaz 2013 és újabb) minden maximális beállítások mellett, Full HD felbontáson fusson."
Persze hogyne.
A HD7970 meg csak viccnek létezett akkoriban ugye?
HD7770 is elveri azt az IGP-t.
Tanúsíthatom a skylake-igp-k erősségét, 1280-720-ban még a GTA V is játszható.
I7-6700-am van 8 GB 2666 MHz-es ram mellett.
155k
Az fsp 550W helyett sztem fsp 500W-os is elég.
FX 8300-al 161k.
Te döntöd el hogy a kettő közül melyik tetszik jobban ha ezt választanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!