Érdemes lenne egy 160GB-os Seagate ST3160815A ATA merevlemezt egy újabb SATA merevlemezre lecserélni? Bővebben lent.
Igen,mindenképp érdemes lenne.
Alapból egy WD 1TB EZEX,vagy egy Seagate Barracuda 1TB-ra lenne érdemes cserélni.
Bocs:
Eltér=másmilyen, különbözik.
Elfér=van helye, nem lóg ki. :)
Köszönöm az utolsó hozzászólást is. Amúgy utána néztem én is mivel Szatmár megyei vagyok, a kerítés túloldalán lakom.
Második hozzászólónak küldöm a linket is.
(el-tér) ösz. önh. 1) Bizonyos helytől, iránytól, vagy tulajdonságtól némileg elüt, eltávozik. Eltérni az egyenes, igazi utról. Eltérni az erénytől, a jó szokásoktól. Eltérni előbbi véleményétől, elveitől. Eltérni a szabálytól. A delejtűnek éjszaki mutatója kevessé eltér az éjszaki sarktól. Eltérnek az álló csillagok helyeikről, midőn az egyenlítőtől majd az egyik, majd a másik földsark v. gönc felé hajlanak. 2) Tájszokásilag: bizonyos helyen elfér, bizonyos tér elegendő neki. Én kis helyen is eltérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!