Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeállítanátok egy best PC...

Összeállítanátok egy best PC konfigot? Több alant

Figyelt kérdés
Nem nekem kell, csak kíváncsi vagyok, szerintetek melyik a legjobb SSD, HDD, gépház stb...

2016. júl. 30. 15:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%
#21 aranybogaram, egy olyan konfighoz bőven elég a 350es fsp, főleg, hogy a kérdező csak böngészésre használná
2016. júl. 30. 21:30
 32/41 anonim ***** válasza:

Te lóbogár mit tudsz te arról a tápról?

Az egy ősrégi táp, csatlakozók is gondolom ez alapján nem a mai igényeknek megfelelők, jó ha van 70%-os hatásfoka :) Venti szabályzás nincs benne, így biztos halk is :D

Hát grat hozzá :D Nyomjátok egymásnak a pluszt rá :)

300E-ből, egy hatékony, 0-24 tápnak ezt ajánlani :D

2016. júl. 30. 21:58
 33/41 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy újonnan vettem? Főleg egyben?

Neked eskü elmentek otthonról....

Igen akkor volt utoljára cigi meg kocsma, mert inkább félretettem azt a kevés manim is, hogy meglegyen a gép minél előbb....

Látom összeesküvés elmélet gyártás megy de szövegértelmezés nem.

Gondolom még érettségid sincs amivel a segged töröld csak úgy mint én....

És, kit érdekel, nekem a TV kellett az örökségből, ennyi, mélyebbre menő részletekhez közöd nincs ezen téren, akkor meg mit ugatsz bele?

He?

--------

Óóóóóó megvan már, még mindig ott ragadtál le, amikor mondtam, hogy leállhatnál mások anyagi helyzetének becsmérlésével....

Hallod, egy NŐ leszarja ezt, te meg még mindig ebből kifakadólag kóstolgatsz csak....

De tudod mit, az életemhez és további dolgokhoz nincs közöd és le is állhatsz mostantól.

Másért nem jársz ide, csak gyűlöletkeltésért....

Gratulálok....

Your life is at one hundred percent with this.....

--------

Na szóval, ITT BEFEJEZTEM ÉN IS, TE IS!

Jövőben szépen el lehet felejteni és legközelebb ha mégis eszedbe jutnák akkor igazi névvel gyere....

Te kis névtelen senkiházi....

Kb a kutyámnak van annyi esze mint amit te itt és most kimutatsz főleg ezzel az élősködéssel.....

Surmó vagy smucig?

Utóbbi inkább.....

2016. júl. 31. 00:03
 34/41 anonim ***** válasza:

De tessék, még sokat is mondtam.....

[link]

Csak neked előkerestem az X-560-at amit vettem.

Ez bedöglött egy viharba, 6000-et fizettem rá és jött helyette egy G-650-n....

De megmutathatom nyugodtan....

2016. júl. 31. 00:39
 35/41 anonim ***** válasza:
4%

Ha annyi százasom lenne ahányszor az oldalon káromkodtál... Lassan ki kell tenni a 18as karikát a nevedhez.

Én csak jól kiröhögtem az aránytalan konfigod, miért kellett így felkapni a vizet...

2016. júl. 31. 00:41
 36/41 anonim ***** válasza:
4%

Ennyit a seasonic-ról, egy vihar azt sanyi van neki. Az én codegenem meg már több mint 10 éve gond nélkül viszi a P4-et, nem egy vihart átvészelt már.

Nem hogy arra cseréltél volna a maradékot meg levásárolod, DVD írókra meg mobil rackekre, hogy ne legyen üres a házad teteje :)

2016. júl. 31. 00:45
 37/41 Lord Hidan ***** válasza:
72%

Nekem is aránytalan oszt akkó mivan? :D így jöttem ki a legolcsóbban

sőt a kis gépemben egy i3-3220 mellett egy gtx 770 lesz

2016. júl. 31. 00:55
 38/41 anonim ***** válasza:

Azért mert megállás nélkül csicskulsz engem célozva....

DVD-re, minek?

2 év alatt 3x használtam, egyszer havernak telepítőt írtam ki meg 2x filmet néztem.....

Gratulálok.

Hidd el, ha megmondod hogy kell én kirakom a nevem mellé a 18+-t....

De tudok jobbat....

Mikor nem húzzák fel az agyam akkor korábbi kérdéseket visszaolvasva láthatod, hogy akkor annak megfelelően viselkedek, szóval akkor a te kedvedért az olyanoknál majd mind kiírom ezt:

"Most 18+ tartalom következik de nem a szaporodásról!"

Így megfelel? :D

Üzenetet nem kérek, választ pedig szintén, max annyit mondjál, hogy nyald meg és akkor le vagyunk tudva és akkor végre letudtuk....

Legalábbis STOP, ÁJJ, SZTOJ, VÉGE, KONIEC!

DÁSZVIDÁNYJÁ, BYE, SZEVASZ, CSÁ, CSÓKOLLAK!

nahh.

2016. júl. 31. 01:04
 39/41 anonim ***** válasza:

Best PC konfig...?

Nekem ilyen van most:

i5 4460

asrock h81m hds

500gb toshiba hdd

8gb ram (single channel)

gainward gtx 950 B]

thermaltake hamburg 530w táp

zalman zm t3.

Szépen lassan épült meg, de megérte rá várni :D Mindent visz, amit kell, kisebb modelleknél a blendert is viszi rendesen (csak a vinyó lehúzza... -_-).

De van ilyenem is:

Pentium 4 Willamette 1.5 ghz

768mb sdram

40gb hdd

xp

compaq brand lap, táp, ház

Meg egy rakat p4-es konfigom/félkonfigom. Hát, azokhoz képest otthon az én kis asztalim a legjobb... :D

2016. aug. 1. 23:45
 40/41 anonim ***** válasza:

#36 Kodegány? What the hell, man? CODEGEN??????

Én szereztem 1x a bolhapiacon 1500 ft-ért egy codegen szintű tápot (asszem valami spire hulladék, most egy dobozban lapul), P4-es gépemnek jó lesz. Aha.... 3,3V helyett 2,9V-ot ad le. LOL Ennél még az nPower is jobban teljesített... Na meg aztán van pár P4-esekhez tervezett full noname tápok, azok mit produkálhatnak... És mi van, ha jön egy túlfeszültség v. áramingadozás?

2016. aug. 1. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!