18 éves gazdasági egyetem előtt álló lány milyen laptopot vegyen?
Gazdálkodási és menedzsment szakon kezdek ősszel. Próbáltam keresni magamnak gépeket de nem igazán értek hozzá. Elmentem egy infó boltba,ott azt mondták,hogy az ASUS laptopok viszonylag jóknés olcsóbbak mint a Dell, valamint ha elromlik,akkor az ASUSnak jobb az a szolgáltatása,hogy házhoz jönnek és elviszik megszerelni.
Amit szeretnék:
- érintőképernyő (nagyon tetszik,hogy létezik már ilyen,mindig azon gondolkodtam kisebb koromban,hogy miért nincs ilyen laptop) vagy sok velük a probléma?
- viszonylag nagy és átlátható képernyő, szóval nem nagyítóval szeretném nézni a képeket, a 15,6" elég? Vagy az már túl nagy a mindennapi "hurcoláshoz"?
- nagy belső memória
- mondták,hogy ha lehet,akkor SSD legyen benne mert az gyorsabb
A keret amit rá tudok szánni kb. 310 000Ft
Otthoni számítógép nem lesz,ezt fogom használni mindenre. (Még annyit mondtak,hogy euronicssot és média marktot felejtsem el,mert ott régebbi gépeket árulnak drágábban mint a neten..)
Dvd helyett egy optibay és hdd
Jó tanácsokat adtak, miért nem kérdezted meg, hogy ők mit ajánlanak?
Egyébként érintőképernyő+15,6" elégé behatárolja a választási lehetőségeid
Érintőkijelzős
Nagy de viszonylag könnyű(ami egyetemen jól jön)
SSD van benne
A lenovo is nagyon jó gépeket gyárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!