Új ASUS notebook kikapcsolt állapotban csipog. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy ASUS gépet, amit ha bekapcsolok, (látszólag) gond nélkül működik. Viszont ha kikapcsolom, és kihúzom az áramból, elkezd csipogni. Folyamatosan... Ha kiveszem az akksit, akkor persze nem csipog. A hang biztos, hogy a gépből jön. Olyan, mintha a hagszóróból hallanám, de az is lehet, hogy csak azért, mert ott "kevesebb a burkolat". Amikor be van dugva az áramba, kikapcsolt állapotban nagyon halk, de folyamatos zúgást/sípolást hallok. Mi lehet a probléma? Vihetem vissza?
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mit csináljak vele?
2016. máj. 15. 10:28
1/1 A kérdező kommentje:
Közben arra gondoltam, hogy amikor kikapcsolom a gépet, lehet, hogy igazából nem is kapcsol ki teljesen, hanem csak "hibernálja" magát. Ez lehetséges? Kipróbáltam a hibernálás funkciót, és akkor ugyanez a csipogás van. Ha igen, hogy tudnám beállítani, hogy kapcsoljon ki teljesen?
2016. máj. 15. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!