Asus x55a notebook-on újra telepítettem a Windows-ot. Nem érzékeli a wireless hardvert. Kipróbáltam az összes drivert de úgysem működik. Mi lehet a gond?
,,Nem all rendelkezésére kapcsolat,, A hálozati kártyát felismeri és hálozati kábelel müködik az internet.
Probáltam a következő Windowsokal: ultimate (64bit),Home premium (64bit) és starter (32bit)
Ötlet. Hálózati és megosztási központnál az adapterbeállításoknál látszik? Eszközkezelőben mi a helyzet wifinél?
Próbáltad a gyorsbillentyű kombinációt? FN+ wifi jel?
Szia kérdező.
Hagyd hálózati kábelen, ha úgy van net. Majd menj be az eszközkezelőbe.
Startmenü-írd be- eszközkezelő-stb.
Kattints a hálózati kártyák fülre.
Ha a hardwares probléma nincs a win eszközként felismeri.
Ha ott van a wifi kártya,jobb klikk-illesztő program frissítése-majd válaszd az automatikus keresést a neten menüpontot. Ez lehet néhány perc is. Telepítés után ez a legkönnyebb módszer.
Sok sikert.
Szia.
Az eszközkezelőben, kattints rá az ismeretlen eszközökre.
Elképzelhető, hogy valamelyik ismeretlen eszköz lesz az.
Ha még így sem boldogulsz, vedd le a szerviz fedelet, és a kártyán feltüntetett adatok alapján, keress drivert hozzá.
Üdv
Wifi kártya az eszköz kezelőben még most sem jelenik meg..
Ismeretlen eszközöknél a Hálózati vezérlő, pci egyszerű kommunikáció vezérlő, sm buszvezérlő és univerzál serial bus (USB) vezérlő jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!