Érdemes-e várni az AMD AM4-re?
Figyelt kérdés
Az AM4-es alaplapok megjelenése fogja-e befolyásolni az AM3+ -os alaplapok árait?2016. máj. 8. 11:37
21/47 anonim válasza:
Jaj, de a tyúkszemére léptek valakinek. Igen, lealázol vele játékban egy i3-at. Talán. És feleannyiba került, mint egy i7. Így kb igaz, amit állítasz.
22/47 anonim válasza:
Hagyd már magad - azért mert neked egy i3-ad van és csak szeretnél egy i7-et; attól még fingod sincs mit tudhat egy Fx..! Tudsz olvasni? Elolvastál pár műszaki zsargont vagy tesztet? Ennyit tudsz..? Gyere hozd a szarodat tegyük egymás mellé a két monitort és nézzük mi történik rajta - ne az FPS számlálóra értékeire élvezz, amit a szemed le sem követ kb 40 fölött..!! :D
23/47 anonim válasza:
Hagyd már magad. Csak azért, mert neked FX-ed van és szeretnéd, ha tudna annyit, mint egy i3, attól még fingod nincs, mit tud egy intel. Az i5-ön, AMD-ről váltottam erre, még a 8350-hez képest is fele hőtermeléssel körbehugyozza a 9590-et is.
24/47 anonim válasza:
Amúgy az i5-ös konfigom valószínűleg úgy is olcsóbb volt a te FX-esednél, hogy nem spóroltam a többi alkatrész minőségén és nincs CPU bottleneckem RX470-től fölfelé. De érezd jól magad a túlárazott szaroddal.
25/47 anonim válasza:
Jössz itt megint a nyomi hőtermeléssel meg a többi hülyeségeddel - vízhűtésről hallottál már - vagy a gyári intel hűtődre vágsz fel? Én a BF1-et tegnap is 39 fokon játszottam ultra beállításokkal 60 fölötti Fps-el 21:9-ben...úgyhogy lehúzhatod az i5ödet a retyón - csak dobj utána valami ventilátort - túl ne pörögje magát! :D
26/47 anonim válasza:
Fäsza. Az enyémet legalább kussban lehűti egy feleannyiba kerülő léghűtés, hogy a ventilátor is épp csak megpörög, mint amennyibe neked a vizes került. Ne is törődja azzal, hogy egy minőségi i7-es konfig árát ráköltötted, hogy szarból építs várat. Oké, el lehet benne lakni, de mégis csak büdös.
27/47 anonim válasza:
i7...?!! Mi..?! ...na az lenne még csak büdös..! Szégyellném ha annyit el kellett volna költenem az enyémre mint te a tiedre; felsírnál ha tudnád mennyimbe volt, de nem is ez a fontos - te a csak gondolod hogy mennyire fa..a CPUd van - én meg tudom hogy ezen kívűl még mennyi tartalékom..! A tied 2év múlva max a HPn fog kallódni fillérekért - ha addig be nem szarik; az Fx-em még akkor is fütyörészve fog félgázzal számolgatni..! :D ..nna ne bánkódj, volt màr AMD-d...majd lesz megint! :)
28/47 anonim válasza:
Hogyne. Még a Sandy is jobban tartja az árát, mint az FX tartotta. Ami tartalék volt az FX-ben, az majdnem mind benne is maradt. Több meg már nem fog belőle kijönni. Most már a játékok is tudnak profitálni 4-nél több magból, most már abszolút a szálankénti teljesítmény korlátoz, egyszálas teljesítményben pedig például egy szaros Celeron is körbehugyozza a legerősebb FX-et.
29/47 anonim válasza:
Megint jössz itt a laborméréseken alapuló f..szságokkal! Mutasd már meg a Celeronodnak vagy a többi említett nyomiságnak hogy futtasson már 60fps fölött jàtékot ha már épp jàtékokon lovagolunk - aztán megnézném mi alatt is nőne az a bizonyos húgytócsa..! De nem is értelek...nem a NASA-nak végzek kódtörést vagy ilyesmit a gépemmel; azokra a dolgokra amikre használom még a tökélytől is jobb..!
Na elhiszed hogy innentől pont lesz..arom az összes i-vel kezdődő drága parasztvakítást..?! ;)
30/47 anonim válasza:
Ha lenne 4 vagy 6 magos celeron, több szálon is lenyomná. Mondtam, legyél elégedett a túlárazott szaroddal. Én inkább olcsóbban megveszek egy jobb i5 konfigot, ami gyorsabb is, időtállóbb is és épp ezért az árát is jobban tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!