Érdemes lenne ki várni ha most tervezem a gép vásárlást (többi lent)?
Figyelt kérdés
Tervezem egy új gép vásárlását ami GTX 970-i5 6500-8gb DDR4 Ram Specifkácóval rendelkezne. Ugye most fog jönni a GTX 1080 na most... érdemes lenne várni erre, mivel estlegesen a gtx 980Ti kártya ára is lemegy 200 ról mondjuk 150-re ? és a 970 ára is mondjuk 110-ről 90-re ? vagy ekkora ár zuhanás sosem lesz ? + ha ez a configum lehetőségem van valaha 980 ti-ra cserélni majd egyszer ( esetleg 1080-ra ? )2016. márc. 14. 11:28
1/3 anonim válasza:
Várj még pár hónapot én azt mondom. Én is várok. De állítólag 600€-ba fog kerülni a elgolcsóbb pascal, legalábbis az elsők közül ami talán az 1070 lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
már döntöttem. illetve utána néztem kicsit és nem igazán fog változni az ár. 5000 ft meg semmi...
2016. márc. 17. 22:17
3/3 anonim válasza:
Úgy értettem a Pascal-ra várj ne az ár csökkenésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!