Gép felpörög majd leáll, aztán felpörög és semmi mást nem csinál, mi a problémája?
amikor utoljára nálam hasonló volt akkor a táp volt a ludas. amikor bekapcsoltam a hosszabbítót majd azonnal bekapcsoltam a gépet is, elindult. mindenféle stress testeket futtatva nem volt semmi stabilitási probléma, hőfokok sem szálltak el, szal normálisan működött minden. azonban ha ilyenkor lekapcsoltam, nem volt hajlandó elindulni. ventilátorok csak pörögtek, de se csippanás az alaplapról, se semmi. nincs boot, post sincs, csak pörgő ventik és nem működő gép. szét szedtem mindent, újra össze, ugyan úgy szar. csak akkor tudott elindulni ha teljesen áramtalanítottam kb fél 3/4 órára, majd az áram ráadása után azonnal indítottam. próbaképp tápot beszereltem másik gépbe, és ott is szar volt. szal garanciába vissza küldtem, azóta jól működik :)
legcélravezetőbb lenne egyenként tesztelni minden alkatrészt. az hogy a proci meghaljon annak kicsi az esélye. mi történik ha minden háttértárolót leválasztasz? tisztán csak proci, alaplap, ram, táp, vidikártya.
esetleg ramot próbáld másik slotba tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!