Miért nem kapcsol be rendesen a gépem? Amikor bekapcsolom elkezd felförögni a proci venti és egyből leáll ez kb 4x csinálja majd bekapcsol, felpörög rendesen de kép nincs. Amiótta összeraktam ezelőtt semmi baja nem volt ment minden rendesen!
Gépem:
Alaplap: Gigabyte ga h170 hd3
Proci: intel i5 6600
Videókártya: asus r7 250x
Táp: corsair cx430
Hdd: 1 samsung 320gb. 1 hitachi 1tb
Nem igazán értem, elég értelmetlen a fogalmazás. Eddig ment, szétszedted, összeraktad és most nem megy?
Pontosan mit szedtél ki, mozgattál meg? Nem mozdítottál ki kábelt, mindent visszakábeleztél?
Elsőre azt mondanám sikeresen lezúztad az alaplapot (gondolom antisztatikus karperec/kesztyű nem volt rajtad). A második, hogy a processzort sikerült valahogy tönkre tenni.
Ha a merevlemezzel lenne a gond, akkor simán el lehetne jutni a biosig.
Elnézést ha nem volt érthető!
Múlthéten vettem az alaplapot,a processzort és a ramot! Összeraktam, felraktam windows-t minden rendben volt, kb egy hete használom,semmi baj nem volt vele!
Ma bekapcsoltam ment egy órán és egyszercsak kikapcsolt! Mielőtt visszakapcsoltam volna azért belenéztem a gépházba, hogy eseteg van e valami látható dolog, amit észrevettem,hogy a táp nem annyira de azért meleg volt.Visszakapcsoltam és próbál felpörögni majd sikerül elindulnia de képet nem ad. A hőmérsékleteket folyamatosan néztem használat közben mivel új a gép nagy része, ezért azt mindig figyeltem és minden 30 -40 fok között ment!
Kipróbáltam, sajnos ugyan azt csinálja!
Mindenre van még garancia, remélem ilyenkor ez még érvényes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!