Szeretném megrendelni a gépem, mit tegyek?
1. Összerakom magam: Eddig csak videókártyát, ramot, dvd-írót cseréltem gépben, procival, táppal, vezetékkel sose volt még dolgom, így félek kicsit attól, hogy hogyan kell összerakni
2. Gépösszeszerelést kérek: Ebbe belemennék, ez lenne a legkényelmesebb, de nem tudom, hogy ha később szeretnék beletenni több ramot, vagy egy másik videókártyát, akkor megbonthatom-e a gépet. (PCX.hu-ról van szó)
3. Elviszem egy számítástechnika boltba és összerakatom: ezzel meg az a gondom, hogy messze van és mi van akkor, ha túl kicsi a ház, rövidek lesznek a kábelek, stb.
Mindenesetre leírom a konfit, és ha szerintetek nem lesz vele semmi gond, akkor inkább itthon rakatom össze, talán az a biztosabb
ASRock B85M Pro3
i5 4460
GIGABYTE GeForce GTX 960 4GB GDDR5 WF2OC
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury
FSP 500W HEXA
Zalman z3
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Ha alaplapból ez tetszik akkor pro4.
A házból én valami szélesebbet választanák mert hűtő max 155mm-es fér bele gondolom azt jó sokáig nem akarsz venni.
Tápot meg nem tudom ahhoz annyira nem vagyok képben.
De szerintem PCX-től is kérhetel tanácsot levélben.
megbonthatod a gepet termeszetesen,
Hexa 500 at miert veszed? nem felel meg olyan gephez ami 500W ot igenyel ezenkivul eleg dragannis megy (de olcson sincs ertelme)
milyen elonyt remelsz tole? a Hexa+ 400 on pontosan ugyan annyi (ugyanazok) a csatik vannak es ugyanolyan hosszuak, es sokkal olcsobb altalaban
vagyis a Hexa+ 400 al szemben vagy a Hyper 500 al szemben nincs ertelme Hexa+ 500 nak de maganemeben sincs ertlme...
ezt masik kerdesnel irtam
Hyper 500 ra +2 ev gari van es magasabb kategorias egy fokkal
mashogy roviden:
Hexa+ 400 al semmifele hatranyod nem lesz es olcsonn
Hyper 500 al csak elonyod lesz es kb. ugyan annyi vagy aktualis araktol fugg lehet olcsobb is... vagy hajszalal dragabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!