Miért nem azt a videokártyát érzékeli a gépem, mit beraktam?
Vettem egy Sapphire videokártyát. Sapphire Radeon HD 7750. Beraktam, az amd.com-ról telepitettem a driver-t. De minden program valamiért azt írja: AMD Radeon R7 200 Series
-> Hát ez sztem nem ugyanaz, mint a Sapphire Radeon HD 7750.
Miért van ez? Lehet rossz drivert telepíthettem? Mert volt a vidikarihoz CD, de én tudván, hogy van frisebb driver a neten, inkább onnan szedtem le egyet.
Az amd.comról szedtem le drivert. Lehet a Sapphire oldaláról kellett volna? (azt hittem eddig, hogy az mind1) Vagy úgy a legbiztosabb, ha berakom az eredeti CD-s drivert, telepítem, és utána hagyom, hogy az magától frissüljön? Mert igy tuti nem szedne le rosszat sohasem.
mas amd knel is igy van, sok "atnevezett" gpu van csak, igy nem adnak ki kulon drivert minden atnevezesre
a legtobb R7 250 ugymond HD8670 (OEM) alapu, de HD7750 bol is siman csak atnevezettet is kiadtak
mindketto hasnolo gyenge, magakorukban sem epp jatekos vga k voltak, most meg foleg
egy HD7770 (R7 250X) is latvanyosan erosebb toluk elenben ez is kifutott tipus, abszolut legalja napjaink jatejos vga inak, megozza rossz arban ujonan
szoval a kerdeshez, a driver megfelelo hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!