Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le a gépem?

Miért fagy le a gépem?

Figyelt kérdés

Gép: Lenovo y700 (i7 6700hq stb...)

Teljesen rendszertelen fagyásról van szó, van, hogy böngészés közben, film közben vagy éppen modellezésnél fagy le. Elsőre Ram hibára gondoltam ezért lefuttattam rajta egy teljes Memtest86-ot, semmilyen hibát nem jelzett.

Frissítettem a vga Drivereket, pontosabban csak a dedikált kártyáét. A HD530-hoz csak a lenovo oldaláról letöltött drivert engedi fel a gép.

További ötletek? Chipset driver?

Illetve még amikor megjött a gép és telepítettem a Drivereket, akkor láttam hogy van hozzá frissebb BIOS és azt is frissítettem.

Kicsit kellemetlen mikor modellezés közben lefagy és kezdhetem újra... :(

Köszi a segítséget!

2016. márc. 3. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

driverbooster alkalmas a driverek rendberakására

(chipset drivereket is felrakja/frissíti)

Érdemes lenne a hdd-t is átvizsgálni

Milyen op rendszered van? (+ mikor lett újrarakva?)

2016. márc. 3. 22:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Előző hét péntek óta van meg a gép. Eredeti Win8.1 pro van rajta, egy vadi új Samsung 850 250gb-os ssd-n (m.2). Én telepítettem rá win-t mert Dos-os gép.
2016. márc. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!