Hogyan keressem meg, hogy mitől fagy a gépem? Bővebben lent.
Internetezés közben vettem észre, hogy 10-20 másodpercre magától lefagy, az egér mozgatható de semmire nem reagál majd a hangszóró kattanása után ismét használható lesz. Futtattam egy AIDA stabilitás tesztet. Az antivírusom Bitdefender Internet Security, 90 napos próbaverzió.
Köszönöm a választ. Megnéztem a HDSentinel programmal.
Teljesítmény: 100 százalék
Kondíció: 99 százalék
Első körben kicserélem az adatkábelt.
55 hiba fordult elő adatátvitel során.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Hirtelen rendszerleállás, összeomlás, újraindulás, "kékhalál" esetén vagy ha fájlok/mappák nem érhetőek el, érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, adat- és tápkábeleket. Ha megoldható, érdemes kábeleket cserélni az újabb problémák elkerülése végett.
További információk: [link]
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Nincs szükség beavatkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!