Van egy gépem de nem tudom melyik videokártyát rakjam bele vélemény?
Figyelt kérdés
Ezt a gépet akkor használom hogy ha lanozok unokatestvéremmel de kitaláltuk,hogy battlefield3-azzunk ,de ami kártya van benne az 800x600 ba is 15 fps-el vitte(Nvidia Geforce 210)de ha most átcserélem egy Nvidia 8600GT-re akkor 30fps simán megvan mediumon vagyis mennyit veszítek ha a régebbi kártyát használom?2016. febr. 28. 15:34
1/7 Közveszélyes Kontár válasza:
he?:D WTF?!
15 fps t...
2/7 anonim válasza:
Személy szerint nekem 30 fps is már néha zavaró, de egyébként a geforce 210 elég gyenge eresztés, de már a 8600 is. Ráadásul ahogy néztem a játék minimális igénye alatt van az is. Lényeg kb egykutya mindkettő.
4/7 A kérdező kommentje:
de a 8600gt-vel 1280x720 med 30 fps megvan de a g210-en 800x600 15 fps.. akkor ez jobb csak mennyit veszíthetek hogy régebbi?
2016. febr. 28. 16:15
5/7 anonim válasza:
Nem vesztesz vele semmit sem, ha jobb a kártya miért veszítenél?
6/7 A kérdező kommentje:
pl a geforce 210 cuda meg physx -et támogat
2016. febr. 28. 21:28
7/7 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de egy ilyen gyenge kártya esetében nincs értelme a physx-nek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!