Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ál le a gépem játék közbe?

Miért ál le a gépem játék közbe?

Figyelt kérdés

na szal az van h van eza konfingom

fx6300 3.5 cooler master tx3 evo minden játékkal max 45fok

6gb ram

500gb winyo

550 aproox táp

gtx 750 ti gigabyte,

amikor a gépet összeraktam a tápkábelét nm cseréltem mert volt ott nekem azt hittem h jo ez , igy is volt ment meg minden most is megy vele de vannak járékok ahol leal a gep amikor fullon van a graf nem mindegyik játéknál, most kicseréltem a kábelt és nem ált meg de a másik kábellel gta5 maxon ment nem alt le mostanaba azzal is megalt par hete, most cod5 ot szedtem és max grafon a másik kábellal megál ezzel nem , na mind1 aza helyzet h minden játéknál amikor a texture betolt (vagyis betolt a jatek) a tapbol valami zzzz hangot lehet hallani nyomok egy esc-epet és megal a hang vissza megint ez normalis? játékon kivul nincs eza zz-izegés

2016. márc. 1. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Borzalmas tápegység, cseréld minél hamarabb!
2016. márc. 1. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:
*mielőtt kinyírja a géped.
2016. márc. 1. 23:26
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hiaba cserelgeted a kabelt ha a tapbol valoszinu a foldelest is kihagytak (miert tettek volna bele ha amugy mast se tettek bele amit kellett voln?

igy meglehet erteni oket hogy ezen mar semmi nem mulott hogy ezt is kihagyjak)

no persze lehet elektrokos halozatotok is rosszul foldelt vagy mas gond vele

de ez a tapodon nem valtozatat, mivel a megallapitas fordditva is igaz, ha csak foldeles van a tapban azzal se mesz semmire legfeljebb hogy nem kell elfoldelned, csak nehogy teged foldeljen el

szoval egy normalis minosegi tapegyseg TIPUS kellene

amugy rosszul irtad a markajat tapnak

2016. márc. 2. 00:08
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kesovan keresgeleshez igy fejbol legolcsobbak:

be quiet! System Power 8 400

Enermax MaxPro 400

FSP Hexa+ 400

pl.

2016. márc. 2. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
hány aa-t tud az a táp 12v ágon 8A-t ? XD ilyen amikor vagy előre rakott gépet veszel amikor le beszélünk róla vagy magadtól össze raksz egy konfigot és nem kérdezel előtte. előttem írt tápok bőven jók ehhez a konfighoz 400 -as mellet még szerény tunningot is el bír ha megfelelő alaplapod van hozzá-
2016. márc. 2. 03:44
 6/7 A kérdező kommentje:
épp ezaz hogy az 5 ös ágon adja rendesen a 5v ot és a 12es ágon is a 12ot ..(mértem) szétbaszhatja a gépem annyit áruljatok el?
2016. márc. 2. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
tönkre teheti igen . cseréld minél hamarabb legalább egy 400 wattos minőségire.
2016. márc. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!