Ebbe a konfigba milyen vga-t tennétek 50- 60, max 65 ezer Ft-ért?
Figyelt kérdés
Processzor: AMD FX-6300 6-Core Processor Black Edition
Memória: Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz
Alaplap: MSI 970 GAMING
Tápegység: Cooler Master Elite Power 600W
Ház: Zalman Z3 Plus
Játékra használnám. 50k árkategóriában Gtx 950-re gondoltam, 60k-ért pedig R9 270/270x-re. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Elsősorban MSI márkából válogatnék.
2016. febr. 29. 17:13
3/14 anonim válasza:
#1.+1.
A tápot cserélni kell meg a házat is mehet bele mondjuk egy Raijintek Themis,háznak Zalman Z9 Neo.
5/14 anonim válasza:
Én ezt a CPU-t huznám bőven úgy hogy inkább Seasonic 520 esetleg FPS Aurum 400.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokért!
A tápot lehetne cserélni, aláírom, de a ház tuti nem mostanában lesz cserélve, alig pár hetes. A procin van egy Cooler Master Hyper TX3 EVO hűtő. Az a helyzet, hogy pénz szűkében ez a konfig maradni fog egy ideig.
2016. febr. 29. 17:37
7/14 anonim válasza:
De a tápot cseréld először,addig VGA-t ne rakj bele,a ház még tűrhető,a hűtő az megfelel.
8/14 anonim válasza:
Hasonló gépem van (a procin egy Hyper 212 hűtő van, ami elég halkan elbánik vele és egy picit nagyobb tuning is belefér), a tápom is normálisabb (Seasonic beles 450W-os). Jelenleg egy GTX960 2GB videokártya van mellette és teljesen elégedett vagyok vele (előtte 2 évig egy HD7850-t használtam a gépben, azt is nagyon szerettem, de a GTX960 közel másfélszer erősebb).
9/14 anonim válasza:
#8.De gondolom azért egy GTX960 mellett meg van húzva egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!