Ebbe a konfigba szerintetek melyik videó kártya illene bele jobban?
I5-4590
Asus B85M-G
8GB kingston ram
FSP raider 550
M-TECH FM12A-BK ház (2ventivel. Elöl egy és most szereltem hátulra is egy erőset)
Jelenlegi videó kártya : GTX 750
Szóval az lenne a kérdésem hogy az imént írt konfigba egy r9 390 vagy egy GTX 970 illene bele jobban? Szerintem mind két kártya jól érezné magát benne de melyik lenne jobb a tápot és a házat nézve? Mind kettőből az MSIt néztem ki.
Előre is köszönöm!
Én a GTX970-et ajánlom! Sokkal jobb a szofveres támogatottsága, kevesebbet fogyaszt ergó kevesebb hőt termel. Full hd-ra a legjobb vga! A 390 egy picit erősebb, de alapjában az egy crossfire kártya, az erejét igazából ott mutatja meg. Ahol a 970 elfogy, ott már a 390 is elhasal.
Amúgy nekem is egy MSI GTX970 Gaming 4G kártyám van, csak pzitív tapasztalataim vannak. A 4gb-os osztott memória a gyakorlatban észre sem vehető!
"A 4gb-os osztott memória a gyakorlatban észre sem vehető!"
Ez pontosan mit jelent?
#3 +1
Gtx970-et vedd, ugyanilyen kártyám van, brutális erőt képvisel. Nem akarok más nevében beszélni, de van itt olyan válaszoló (elég ismert az oldalon) akinek mindkettőhöz volt szerencséje, és amióta lecserélte a 390-et a 970-re, azóta csak az utóbbit ajánlja!
Tervezési hiba miatt a 4gb memória osztva van egy 3.5gb normál sebességen működő, és egy 0.5gb lassabb elérésű vram-ra. De a gyakorlatban semmit nem venni észre az okos memóriakezelési megoldásnak, köszönhetően, és a 0,5gb lassulása sem olyan lassú mint ahogy a konkurencia beállítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!