Ebbe a konfigba szerintetek melyik videó kártya illene bele jobban?
I5-4590
Asus B85M-G
8GB kingston ram
FSP raider 550
M-TECH FM12A-BK ház (2ventivel. Elöl egy és most szereltem hátulra is egy erőset)
Jelenlegi videó kártya : GTX 750
Szóval az lenne a kérdésem hogy az imént írt konfigba egy r9 390 vagy egy GTX 970 illene bele jobban? Szerintem mind két kártya jól érezné magát benne de melyik lenne jobb a tápot és a házat nézve? Mind kettőből az MSIt néztem ki.
Előre is köszönöm!
"0,5gb lassulása sem olyan lassú mint ahogy a konkurencia beállítja!"
éppenséggel nem a lassulás a legnagyobb baj ami zöldesek is alá támasztannak ha nem egy fajta micro lagg kezdődik inkább. ami még rosszabb mint ha csak az fps esne szerintem !
A 390 csak crossfire rendszerben képes képes kihasználni a 8gb vram-ot, egy 390 nem tud többet kamatoztatni mint 4gb, az felett már elfogy a gpu ereje! A 4gb Full hd-ban elég lesz még egy darabig. A játékok dxd12-es megjelenése tényleg változtathat a dolgon, de idén még játék tuti nem fog dxd12-t használni.
De hát a döntés a Tied kérdező, mellé egyikkel sem lősz, viszont Én a tapasztalataimat írtam le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!