Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebbe a konfigba milyen vga-t...

Ebbe a konfigba milyen vga-t tennétek 50- 60, max 65 ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés

Processzor: AMD FX-6300 6-Core Processor Black Edition

Memória: Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz

Alaplap: MSI 970 GAMING

Tápegység: Cooler Master Elite Power 600W

Ház: Zalman Z3 Plus

Játékra használnám. 50k árkategóriában Gtx 950-re gondoltam, 60k-ért pedig R9 270/270x-re. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Elsősorban MSI márkából válogatnék.

2016. febr. 29. 17:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tényleg ilyen gáz ez a táp? Mi a gond vele? Már azt sem mondanám hogy túl meleg, mióta hűtés van a házban.

Előbb, vagy utóbb lecserélem akkor, de addig mindenesetre melyik az a vga, amit rábízhatok? r7 370 és a gtx 950 ráköthető mert csak egy 6pin es tápkábel kell hozzá, viszont a gtx 960-ból már nem mind.

2016. febr. 29. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Annyi biztos,hogy a gtx950 jóval kevesebbet eszik,azzal biztonságosabb lenne.
2016. febr. 29. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Az Elite Power az a széria amire azért én egy ilyen konfigot nem bíznék hosszú távra és főleg nem egy FX-et aminek meg van az előnye hogy az egekig lehet húzni de ezzel jár a hőtermelés illetve a több fogyasztás is,de még húzás nélkül se.Nem tudom hogy miért a tápon akarsz spórolni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

2016. febr. 29. 18:57
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Zalman Z3 Plus al mi a gond? vagy csak nem tudtad hogy meglevo? de kerdesbol elege latszik hogy minden meglevo

tapot igen csereld

960 se fogyaszt azert sokat huzas nelkul (950 hez kepest)

2016. febr. 29. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!