Ebbe a konfigba maximum milyen vga illene?
Athlon II x4 640
8Gb ddr3 1333 Micron (2x4gb)
Chieftec gps-ab 500w
A procit ha tuningolom akkor? Kb 3,4 ig fel lehet húzni? Úgy akkor milyen kártyát hajtana ki?
Annyival többet fogyaszt majd a 95w os cpu a tuning miatt h ez a táp képtelen lesz működni vele? Ez hogyan jön össze?
Ne csak nvidia t írj. Amd re is kíváncsi vagyok légyszi.
R7 360 (260/260X)
R7 370 (265)
GTX750Ti vel jarnal lejobban (35ezer korul) de hat te tudod
360 gyengebb 370 meg jelentosen erosebb
nem eri meg a cpu t huznod foleg olyan kicsit
a tap egy regi tipus mar, talan kioregedett is, nem lenne eleg stabil huzashoz, de hat te tudod megkockaztatod e
nem s teljesitmenyevel van a gond
Ha nem fogsz processzort cserélni benne,akkor GTX750Ti vagy R7 370 lenne bele a reális.
De ha benne a van a pakliban hogy a közeljövőben Phenom x4-re váltasz,vagy újabb platformra,akkor GTX960 vagy R9 380 is mehet nyugodtan.
"Akkor leírom egyszerűbben: a STABILITÁSSAL van baj, nem a teljesítménnyel."
És mekkora az a teljesítmény amit már nem bír STABILAN leadni? :D
Egy belépőszintű tápegység búgófeszültsége (magas elektromoszajszint ha úgy jobban tetszik vagy angolul ripple) vagy gyenge feszültségszabályozása (voltage regulation) miatt NEM LEHET biztonságosan tuningolni, mert egy OC-zott processzor sokkal jobban igényli a sokkal stabilabb áramellátást. Persze hogy rakhatsz bele erősebb processzort, de nem tuningolhatod, különben a processzor élettartama jelentősen romlani fog.
Ha annyira nem értesz hozzá. Nem véletlen, hogy vannak 5 ezres és 50 ezres tápok.
Azt eddig is tudtam hogy ilyen mercurí, codegen, hkc tápot nem teszünk gépbe.
Azt nem tudtam hogy miért érzékenyebb a tápra egy tuningal "elért" órajelű cpu mint egy gyárilag azon az órajelen működő cpu..
Tehát akkor ha szeretnék bele tenni egy pl phenom II x4 970-et akkor azt belerakhatom anélkül hogy gond lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!