Gamer egér kérdés! Melyik most jelenleg a Razer, Steelseries, Roccat valamint a Zowie legjobb egere?
Razer:mostanában szar mikrokapcsolót tesznek bele ami nem bírja a gyűrődést!
SteelSeries:A sensei raw egy igen jó egér,nekem az volt strapabíró!A sima sensei egy drága valami,ami alapból hibás!
Zowie szerintem jó egér,mostanában ezt a márkát nyomják hogy nagyon jó egereket gyártanak!
A vezeték nélküli egerek játékra nem alkalmasak és emiatt nem értem ezt az összehasonlítást. Persze, hogy drága egy olyan, ha nem egy ilyen felhasználásra tervezett érzékelőt úgy kell megcsinálni, hogy a szar is elfogadható legyen.
Vezetékes egerekben is ezerféle felhasználás van. Kérdezz inkább úgy, hogy egy adott műfajhoz (pl MMO) mi a legjobb, például Roccat Nyth vagy Razer Naga.
Tudtommal a Wireless és a Mamba is használható vezetékes funkcióval is.
Nem összehasonlítani akarok hanem az érdekel melyik most az adott gyártónak a legdrágább egere függetlenül attól, hogy milyen játékstílusra alkalmazható!
Hogy melyik a legdrágább, azt simán megnézheted bármelyik webshopban.
Razer: Ouroboros
Steelseries: Sensei Wireless
Roccat: Nyth
Zowie: Nagyjából egy árban van mindegyik.
DE!!!!
Egyik márkának sem a legdrágább modellje a legjobb, azok mindig a középkategóriában vannak. Vezeték nélküli, lézeres, súlyozható, aranyozott USB, szövetbevonatú kábel, 12000 dpi-s szenzor: ezek mind parasztvakítások. A legjobb egerek mind vezetékes, optikai szenzoros modellek.
Razer: DeathAdder Chroma, Abyssus.
Steelseries: Rival 300, Kana
Roccat: Kone Pure Optical
Zowie: Mindegyik jó, leginkább formában és méretben különböznek.
Köszönöm szépen!
Igen azt gondoltam az ár nem feltétlenül tükrözi azt melyik egér mennyire jó. Csak árak tekintetében is sok eltérés van ugye. A Razer oldalán a Mamba és az Ouroboros egy árban van más oldalakon meg többnyire a Mamba kerül többe! Persze nyilván az adott üzlet szablya meg mit mennyiért ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!