Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer egér kérdés! Melyik...

Gamer egér kérdés! Melyik most jelenleg a Razer, Steelseries, Roccat valamint a Zowie legjobb egere?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ennek a négy márkának melyik a legdrágább/legjobb egere? A legjobb az persze elég egyéni vélemény, de a gyártók melyiket tartják a "zászlóshajójuknak" jelenleg? Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 28. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Razer:mostanában szar mikrokapcsolót tesznek bele ami nem bírja a gyűrődést!

SteelSeries:A sensei raw egy igen jó egér,nekem az volt strapabíró!A sima sensei egy drága valami,ami alapból hibás!

Zowie szerintem jó egér,mostanában ezt a márkát nyomják hogy nagyon jó egereket gyártanak!

2016. febr. 28. 23:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt értem és köszönöm a választ, de most arra lennék kíváncsi a felsorolt márkákon belül melyik egér a "zászlóshajó"? Például a Steelseries-nél ha jól tudom a Sensei Wireless a Razer-nél pedig a Mamba legdrágább (de javítsatok ki ha tévedek).
2016. febr. 28. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:

A vezeték nélküli egerek játékra nem alkalmasak és emiatt nem értem ezt az összehasonlítást. Persze, hogy drága egy olyan, ha nem egy ilyen felhasználásra tervezett érzékelőt úgy kell megcsinálni, hogy a szar is elfogadható legyen.

Vezetékes egerekben is ezerféle felhasználás van. Kérdezz inkább úgy, hogy egy adott műfajhoz (pl MMO) mi a legjobb, például Roccat Nyth vagy Razer Naga.

2016. febr. 29. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudtommal a Wireless és a Mamba is használható vezetékes funkcióval is.

Nem összehasonlítani akarok hanem az érdekel melyik most az adott gyártónak a legdrágább egere függetlenül attól, hogy milyen játékstílusra alkalmazható!

2016. febr. 29. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy melyik a legdrágább, azt simán megnézheted bármelyik webshopban.

Razer: Ouroboros

Steelseries: Sensei Wireless

Roccat: Nyth

Zowie: Nagyjából egy árban van mindegyik.

DE!!!!

Egyik márkának sem a legdrágább modellje a legjobb, azok mindig a középkategóriában vannak. Vezeték nélküli, lézeres, súlyozható, aranyozott USB, szövetbevonatú kábel, 12000 dpi-s szenzor: ezek mind parasztvakítások. A legjobb egerek mind vezetékes, optikai szenzoros modellek.

Razer: DeathAdder Chroma, Abyssus.

Steelseries: Rival 300, Kana

Roccat: Kone Pure Optical

Zowie: Mindegyik jó, leginkább formában és méretben különböznek.

2016. febr. 29. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen azt gondoltam az ár nem feltétlenül tükrözi azt melyik egér mennyire jó. Csak árak tekintetében is sok eltérés van ugye. A Razer oldalán a Mamba és az Ouroboros egy árban van más oldalakon meg többnyire a Mamba kerül többe! Persze nyilván az adott üzlet szablya meg mit mennyiért ad.

2016. febr. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!