Érdemes megvárni a Pascal Chipsetet?
Figyelt kérdés
a saját configom az egy mis gtx 970 lenne egy core i5 6500-al. És nem tudom h ha kijön az új chip set akkor árban változik-e a kártya illetve lehet h jön egy másik sorozat amire érdemesebb lenne beruházni ?2016. márc. 2. 15:56
1/5 anonim válasza:
Hat ha olyan gepet akarsz ami mereg draga nyugotan vegyel bele pascalt
2/5 anonim válasza:
A pascal első sorban a csúcskategóriás kártyákat fog biztosítani.Tehát nagyon drágák lesznek (első pár hónapban meg főleg) Tehát én azt mondom nyugodtan vedd meg azt a GTX 970-et mivel most még mindenre elég és 1-1,5 év múlva el lehet passzolni minimum egy 50-esért és addigra már a pascal árak is lemennek na akkor lehet/érdemes majd pascalban gondolkodni.
3/5 anonim válasza:
94'-es 100MHz Pentium konfiguráció is $1000-től indult, de szerencsére vártam vele 22 évet és tegnap lement az ára így már megérte kikukázni ingyen a szeméttelepről. Ugye milyen jó, hogy majdnem megspóroltam 300 ezer Ft-ot?
Ezzel azt akarom mondani, hogy ilyen dinamikusan fejlődő területen felesleges várni. Vedd meg, ha kell. Ha nem kell, ne vedd meg - ilyen egyszerű. Ha két hét múlva jön, akkor oké, de egyébként csak húzod az időt.
4/5 anonim válasza:
Én várok. Megnézem mik lesznek utána veszek gépet. Ha nagyon drága lesz veszek maxwe-t meg amúgy is még kell gyűjtenem hozzá. Négy kártyát tesztelenek (állitólag) most, szóval szerintem a 970 pascal változata köztük van mivel ez is a csúcskategórában van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat Hát legkésőbb pont Áprilisban raknám össze a gépet am.
2016. márc. 2. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!