minek várnád meg. Az árak az első pár hónapban úgy is olyan magasak lesznek hogy nem fogják megérni a magas árat (amúgy is a pascal High-end kártyákat fog biztosítani az 1XXX szériát amik amúgy is drágák lesznek) és a 9XX széria szépen lassan eltűnik (mint a kepler) egyre kevesebbet fognak gyártani (mivel a fejlesztő a pasca-ra fognak koncentrálni) ezért a 9xx széria is drágulni fog.Én azt mondom vedd meg a 970-et egy darabig még simán el leszel vele (kb. míg kijön a VOLTA) és akkor már lehet gondolkozni a Pascalban akkora amúgy is lejjebb mennek majd az árak!
2016. febr. 13. 22:27
2/10 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne megvárni,de senki sem tudja hogy mikor jön.Egyik pletyka oldal szerint most tavasszal,a másik szerint nyáron,a harmadik szerint meg nagyon nem haladnak jól a Pascallal,és elcsúszhat 2016-ra végére vagy 2017-re
A mostani játékokra egyébként nagyon arányos konfiguráció
2016. febr. 13. 22:30
3/10 anonim válasza:
És ha megjön, mi változik? Bevezetik a high end pascalt első körben (980 utód) csillagászati áron. Nem a 970 alternatívája lesz... A kisebb kártyák később érkeznek, legalább még egy év. Addig vársz a 100 ezer forintos kereteddel?
2016. febr. 14. 04:40
4/10 anonim válasza:
Es az amd kartyak arait hogy befolyasolja majd?
2016. febr. 14. 07:15
5/10 anonim válasza:
Annyit tennék hozzá: Gigabyte GTX 970(nagyon jó) de az MSI-t és érdemes lenne megnézni
2016. febr. 14. 12:29
6/10 anonim válasza:
#4-es az AMD árait nem valószínű hogy a pascal fogja befolyásolni hanem inkább az arctic ISland de szerintem ugyanúgy lesz mint a Nvidiánál a 2XX-as AMD széria megy a süllyesztőbe és a 3XX-4XX-asokat fogják nyomni a 2XX-es széria a gyártás csökkenése miatt drágulni fog (mert egyik gyártó se hülye az új, drágákat akarják majd eladni) A 300-as széria nem hinném hogy nagyon változni fog mivel elég új microarchitectura .
2016. febr. 14. 12:53
7/10 anonim válasza:
jó kis gép de én tuti nem vennék most gtx970et.jelenleg pöpecül fog futni minden rajta de ha jönnek a ténylegesen 4gb vramot kérő játékok az már döcögősebb lesz szvsz. Ebben a kártyában 3.5 +0.5 vram található ('kettéosztva') és ha bele kell "nyúlnia" a 0,5-be a kártyának, akkor bődületes lassulást eredményez.
#6 en a 285/380/380X eket se tartom valami hü de ujnak (architech), ahhoz kellene egy csipetnyi amd fanatizmus, hat es az nincs bennem
(Nano lenne az ami igazan ujat akart hozni, csak inkabb "bemutato" vga mint egy igazi uj "nyeroszeria")
mivel nvidia fanatizmus az van, ezert jo az osszeallitas
2016. febr. 15. 04:33
10/10 anonim válasza:
Ahol kevés lesz már egy GTX 970 ott az r9 390 is el fog esni hiába a 8 gigabájt mert maga a kártya attól nem lesz erősebb ez olyan mintha azt mondanánk hogy a GTX 750 4gb erősebb mint a GTX 970 azért mert az 4gbt használ. A 970-nek sokkal jobbak a megbízhatósági paraméterei . Tehát FHD-ra a legjobb kártya szerintem (4k-ra meg valami combosabbat néznék)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!