Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek 4K-ra 980ti most...

Szerintetek 4K-ra 980ti most vagy várjak a pascal gpura esetleg új AMD?

Figyelt kérdés
210-220 ezer forint lenne a keretem egy GPU-ra. I7 5930k cpum van, 8gb rammal, a GPU-m az egy gtx 660 2gb, ami sajnos meghal ezen a felbontáson. Vegyek egy 980ti-t most és élvezzem a játékokat vagy megéri várni? Az is kerdeses, mennyibe fog kerülni, mert 400kt nem adnek erte. (Tudom, hogy bottleneck a gpu időleges megoldásnak használom)
2016. febr. 22. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Megéri várni, a 9xx széria már nem fiatal, és úgyis a csúcskártyák jönnek első körben, több mint valószínű, hogy ugyanazért a pénzért erősebb kártyát kapsz pár hónap múlva(400k s ártól nem kell tartani, a titan sem lett népkártya, nem azokból szerzik a bevétel jelentős részét).

Plusz a 980ti sem produkál álleejtő teljesítményt 4k ban, ha meg ennyi pénzt beleölsz felteszem nem 40 fps el szeretnél játszani.

2016. febr. 22. 15:09
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kb. 1ev lehet mire nomalisan lehet valogatni normalis arban

te tudod ennyit kibirsz e

220 ert godolom a legolcsobb 980Ti k kozul lattal valamit viszont 4K ra kellene is (980 nem eleg)

2016. febr. 22. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám , hogy most vegyêl egy 980ti-t , amit 1 év múlva, mikor kijön a pascal el tudsz adni garisan 160 környékén és akkor vegyél pascalt.

De ha tudsz addig várni 660-al , akkor az is jó.

2016. febr. 22. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Várd meg mig kijön a GeForce GTX 1080
2016. febr. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!