Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri most megvenni a Sony...

Megéri most megvenni a Sony Xperia Z 2 telefont? Vagy inkább várjak még vele? Esetleg LG G 3?

Figyelt kérdés
Sziasztok telefon-vásárlásban gondolkodtam, ha telefont veszek akkor csúcskészüléket veszek, mert nem szeretem a kompromisszumokat és eddig még nemvolt telefonom, ha már veszek telefont akkor az legyen elég faxa. Mi a véleményetek? Vagy az ára még megy lejjebb? A T-Mobile-nál gondoltam megvenni persze előfizetésre, mert egyben kifizetni ki tudja? Na mind1 véleményeket várok! Esetleg tapasztalatok?

2014. máj. 19. 17:32
 1/1 anonim válasza:
Drága.. fél év és fél áron lesz! Most ez a menő.... Iphonéval is ez volt megveték drágán most meg így szar úgy szar vegyél egy 25000 ezres telefont azt kész nekem 2/5 éve van 1 Samsung Galaxy Y semmi baja!
2014. jún. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!