Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakitsak egy lányal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak egy lányal mert már nem tetszik de nem is akarom megsérteni? Vagy esetleg még várjak?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 02:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Várjál amíg egy rohadt nagy fülest nem kapsz.

Megmondod, neked már nem megy ez a dolog, csak azt nem értem tizenévesen mit keresnek itt kisgyerekek hajnali háromnegyed háromkor még...

2015. aug. 2. 02:44
 2/3 anonim ***** válasza:
ezt minél hamarabb intézed, annál jobb
2015. aug. 2. 04:38
 3/3 anonim válasza:

Nem tudom aktuális e még a kérdés de nekem van egy tuti tippem.

Nem neked kell szakítanod vele, csak mond ezt neki és azonnal fejvesztve menekül tőled.

Mond, hogy téged az izgat ha más pasival látod szexelni, és hozzon fel hozzátok valami srácot hogy megnézhesd ahogy lefekszenek. Na ez tuti kiveri nála a biztosítékot.

2015. aug. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!