Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik, de 3 évvel idősebb nálam. Mit tegyek?
Mivel lány vagy, vonj le egy évet a különbségből.
Azt mondanám, hogy ismerkedjetek, de óvatosan.
Ha még 16 éves korodban is kitart melletted, akkor az már tényleg komoly dolog, és a szüleid sem ellenezhetik.
Azt szokták mondani, hogy a korkülönbség ilyenkor még sokat számít, felnőtt korban pedig eltűnik semmit se számít akkor.
Nekem mindig a 4 vagy 5 évvel idősebbek tetszettek. Bár még sosem volt barátom. Viszont szerintem ezzel nincs semmi baj, hogy ő tetszik neked, de azt meg kell,hogy mondjam vannak hátrányai is, hiszen ő lehet többet akar, semmiképp se menj bele a kapcsolatba, ha úgy érzed hogy majd elvárja, hogy lefeküdjetek. A szülők általában ezért nem engedik az idős barátokat. Mindenképp beszélj a szüleiddel, mond el a te szándékaidat, a fiúval is beszélj erről. Mert ha a ilyen fiatalon történik valami.. akkor annak semmi jó vége nem lesz. Ha viszont, komoly a fiú és szüleiddel is megismerkedik, nincsenek hátsó szándékai, szerintem adhatsz egy esélyt neki. De légy óvatos, tény hogy az idősebb fiúk érettebben gondolkoznak ami vonzó, de sokan vannak akik könnyen beleviszik a bajba a lányokat. Ezért még ha nem is úgy tűnik a szüleid csak jót akarnak neked, mindenképp beszélj meg velük amit csak lehet. Hisz bennük bízhatsz meg a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!