Pascal?
Figyelt kérdés
megérné várni a pascalra?2016. febr. 18. 17:03
1/14 anonim válasza:
attól függ mennyi pénzed van.Mivel a Pascal első sorban a "High-End" kártyákra fog specializálódni és azok nem két forintok lesznek.
2/14 A kérdező kommentje:
kérlekszépen napok óta irogatok ide és egyeseknek lehet h a tökük tele van már velem.. a keretem 400-450-nagyon max 500eft lenne rá..ha kibirom azt az időt akkor lehet h jobb gépet tudnék összerakni??
2016. febr. 18. 17:14
3/14 anonim válasza:
szép gépet lehetne összerakni én még várnék nem tudom milyen géped van de amikor kijön a pascal (év végén vagy lehet hogy átcsúszik jövő évre) Szóval én maradnék addig ennél a gépnél és amikor kijön a pascal a skylake árak is esni fognak amiből erős 6.gen DDR4 és pascal konfigot lehetne kihozni.Szerintem a te esetedben érdemes lenne megvárni.
4/14 A kérdező kommentje:
hát kérlekszépen a mostani gépemről említés ne essék...1-2 játék eltotyok rajta ugyanis én barom laptopot vettem de már bánom...akkor kellett volna nyakonvernem magam amikor erre az elhatározásra jutottam..soha többet..csak már az agyamra megy ez a romhalmaz és szeretnék végre belemerülni a játékok világába..ezért nem tudom hogy most akkor milegyen...
2016. febr. 18. 17:22
5/14 anonim válasza:
a Türelem rózsát terem .Mint már írtam várd meg a pascalt és akkor összerakhatsz egy nyakon baszó gépet vagy most veszel egy erős gépet és játszadozol avval egyikkel sem nyúlsz mellé csak nem mindegy milyen messzire tervezel.
6/14 A kérdező kommentje:
elég messzire terveznék ugyanis ha ugy adódik akkor inkább emelem a limitemet 500ról felfelé..csak még ugye nem lehet tudni h milesz..gondolom én
2016. febr. 18. 17:29
7/14 anonim válasza:
Én tanácsolnám hogy rakj össze most egy i7-es skylake gépet egy gyengébb videó kártyával de minek amikor úgy is esnek a hardver árak lehet mire kijön a pascal azt a gépet amit most megvennél sokkal olcsóbban jutnál hozzá.
8/14 A kérdező kommentje:
meg lehet h éppenséggel már egy komolyabb gépet is össze tudnék rakni/rakatni abból a pénzből nemde ??
2016. febr. 18. 17:34
9/14 anonim válasza:
500K-ból nagyon erőset de minek amikor a Pascal úgyis erősebb lesz. [link]
hiába veszel most egy Titan X-et a pascal közt lesznek olyan kártyák amik elfogják söpörni a TitanX-et is:mivel ha az Nvidia betartja az ígéretét 10x erősebb lesz a pascal a maxwellnél.
10/14 A kérdező kommentje:
kérlekszépen miez a grafikon amit linkeltél és mit ábrázol pontosan ?? miez a 3d meg stb ??
2016. febr. 18. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!