Pascal?

Figyelt kérdés
megérné várni a pascalra?
2016. febr. 18. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi pénzed van.Mivel a Pascal első sorban a "High-End" kártyákra fog specializálódni és azok nem két forintok lesznek.
2016. febr. 18. 17:10
 2/14 A kérdező kommentje:
kérlekszépen napok óta irogatok ide és egyeseknek lehet h a tökük tele van már velem.. a keretem 400-450-nagyon max 500eft lenne rá..ha kibirom azt az időt akkor lehet h jobb gépet tudnék összerakni??
2016. febr. 18. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
szép gépet lehetne összerakni én még várnék nem tudom milyen géped van de amikor kijön a pascal (év végén vagy lehet hogy átcsúszik jövő évre) Szóval én maradnék addig ennél a gépnél és amikor kijön a pascal a skylake árak is esni fognak amiből erős 6.gen DDR4 és pascal konfigot lehetne kihozni.Szerintem a te esetedben érdemes lenne megvárni.
2016. febr. 18. 17:18
 4/14 A kérdező kommentje:
hát kérlekszépen a mostani gépemről említés ne essék...1-2 játék eltotyok rajta ugyanis én barom laptopot vettem de már bánom...akkor kellett volna nyakonvernem magam amikor erre az elhatározásra jutottam..soha többet..csak már az agyamra megy ez a romhalmaz és szeretnék végre belemerülni a játékok világába..ezért nem tudom hogy most akkor milegyen...
2016. febr. 18. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
a Türelem rózsát terem .Mint már írtam várd meg a pascalt és akkor összerakhatsz egy nyakon baszó gépet vagy most veszel egy erős gépet és játszadozol avval egyikkel sem nyúlsz mellé csak nem mindegy milyen messzire tervezel.
2016. febr. 18. 17:26
 6/14 A kérdező kommentje:
elég messzire terveznék ugyanis ha ugy adódik akkor inkább emelem a limitemet 500ról felfelé..csak még ugye nem lehet tudni h milesz..gondolom én
2016. febr. 18. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Én tanácsolnám hogy rakj össze most egy i7-es skylake gépet egy gyengébb videó kártyával de minek amikor úgy is esnek a hardver árak lehet mire kijön a pascal azt a gépet amit most megvennél sokkal olcsóbban jutnál hozzá.
2016. febr. 18. 17:31
 8/14 A kérdező kommentje:
meg lehet h éppenséggel már egy komolyabb gépet is össze tudnék rakni/rakatni abból a pénzből nemde ??
2016. febr. 18. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:

500K-ból nagyon erőset de minek amikor a Pascal úgyis erősebb lesz. [link]

hiába veszel most egy Titan X-et a pascal közt lesznek olyan kártyák amik elfogják söpörni a TitanX-et is:mivel ha az Nvidia betartja az ígéretét 10x erősebb lesz a pascal a maxwellnél.

2016. febr. 18. 17:37
 10/14 A kérdező kommentje:
kérlekszépen miez a grafikon amit linkeltél és mit ábrázol pontosan ?? miez a 3d meg stb ??
2016. febr. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!