Melyik processzor lenne a legjobb választás?
Figyelt kérdés
i5-4460
i5-6600 (sima, nem K)
i5-4590
Gtx970 vagy az utódja (1070, pascal) mellé kellene.
2016. jan. 20. 20:07
1/8 anonim válasza:
Ha már új VGA akkor új CPU ha belefér,I5-6600.De szerintem várd meg míg kijön a Pascal és akkor vegyél CPU-t mert az AMD-től lehet lesz majd új CPU.
2/8 A kérdező kommentje:
Nvidia kártya mellé inkább intel illik. EMg intelnek sokkal kisebb a foygasztása és jobb a single core teljesitménye ami a játékokhoz előnyösebb mint a 8 mag.
2016. jan. 20. 20:14
3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként tudni valamit az új kártyákról ? mikorra várható az érkezésük ? Engem inkább az 1070 vagy 1080 érdekelne, ha ez lesz a nevük.
2016. jan. 20. 20:15
4/8 anonim válasza:
Ez nem igaz,AMD mellett is jó az nVidia.Amúgy sokat nem tudok róluk de valószínűleg majd év közepén jönnek,meg jönnek majd a ZEN-ek is amik lehet odapörkölnek a konkurenciának,sose lehet tudni.
5/8 anonim válasza:
"Nvidia kártya mellé inkább intel illik."
Ezt valami 12 éves gyerek mondta?
Vagy akkor magyarázd már el hogy szerinted mégis miért lenne jobb?
Szerinted bármi köze van az Intel-nek az Nvidia-hoz?
Komolyan nem értem hogy pattan ki ilyen baromság valaki fejéből.
"EMg intelnek sokkal kisebb a foygasztása és jobb a single core teljesitménye ami a játékokhoz előnyösebb mint a 8 mag."
Te már ennyire tudsz mindent a Zen-ről,hogy mennyit fog fogyasztani,meg hány magos lesz,illetve mekkora 1 szálas teljesítménnyel?
Jó kis ipari kém lehetsz akkor.
6/8 A kérdező kommentje:
Ezeket több oldalról olvasgattam, nem magamtól találgattam ki.
2016. jan. 21. 14:43
7/8 anonim válasza:
Színvonalas oldalak lehettek.
Mint ez a gyakori pl.
8/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy, akkor várok a pasacl-ra és majd akkor eldöntöm a cpu-t.
2016. jan. 21. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!