Notebook vásárlás előtt állok, tanácsot szeretnék kérni?
Nekem jelenleg van egy HP Compaq Presario CQ-61-esem. Teljesen jó, 0-24 megy vagy 4 hónapja és hideg a felülete, szóval mondhatom, hogy nem is melegszik, erős grafikus kártya, szép kijelző, erős akksi, 3gb ram, jó proci és 320Gb méretű merevlemez és numpad. Ez bele is esik az általad említett árkategóriába.
A másik pedig egy Dell Studio 1537, szinte ugyanezekkel a paraméterekkel csak ebben Ati grafikus kártya van amit nem nagyon szeret a Corel, de nem is ezen dolgozom, csak prezentációra használom. Ez is beleesik a 150-160e Ft-ba és a Dell szívós jószág.
Mindkettő megbízható, jó a Mo.-i ügyfélszolgálat szóval tudom őket ajánlani.
Igazából én ezeket néztem, csak nem tudom, ezeknek az akkumlátoruk mennyire lenne tartós, leginkább a toshiba jön be mert van benne bluetooth és HDMI is (tv-re lehet rá lenne kötve néha), a többiben meg nincsen HDMI.
Csak hát a Toshiba-ról nem igazán tudni sokat, ezért kértem tanácsot.
A Toshiba felejtős :(
Akkumulátor technológia : lítiumionos
maximális üzemidő : akár 2 óra 20 perc (Mobile Mark™ 2007)
03-23 02:04 vagyok! Az játékra igen jó választás!
Joval jobb mint az enyém, pedig azon is fut minden játék.
Én is olyat vettem volna hogy ha lett volna több pénzem.
Rohadtul jól jársz vele, az msi-be van a legjobb konfing...
ja és az enyémbe HD4330 van, abba meg 5ezervalamennyi...
tehát annál még jobb
néztem tesztekben üzemidőket.
hát, az egyik legjobb lett az msi, energiatakérosan akár 5 órát kibír, maximálisan terhelve 70 percet. nála már csak egy asus nem tudom már milyen típusú volt jobb.
a toshiba ilyen szemszögből sehol sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!