Notebook vásárlás előtt állok, adnának hozzáértők ötleteket?
Előzőleg 2 HP már tönkrement, ezekkel többé nem próbálkoznék. a régebbi egy drágább darab volt (relative) az újabb, 2 év után sült meg, Compaq 615. ez közepesen olcsó volt, de a következő leptop is 100-110e forint alatt kell legyen, ez van.
Lenovo Ideapad B560 (G vagy A) tipusokat néztem, elvileg a szükségleteimnek megfelelne. iskolához, elvileg szép kijelzője van, bírja játszani a hd filmeket, poénból 1-2 játékot kipróbálnék, azoknak is el kell indulnia.
A kérdésem az lenne, mik a tapasztalatok melegedés szempontjából? illetve, leírtam mire használnám, tudtok-e ilyen áron célszerűbb választást?
hmm.. köszönöm!
100 110 alatt kell hogy legyen<--->egy két játékot kipróbálnék
Ez így nem fog menni. Valamelyiket fell kell adnod.
köszönöm mindenkinek!
szellőzésére nagyon ügyelni fogok, meg a szellőző pucolására is.
100<-->110e és játék - nem kockulni akarok, mindegy is, hp compaq-on futott amit nagyon meg akartam nézni, nem ilyen Crisys-ek kellenek, ennek a nevét le sem tudom írni. retro gémek fiatal koromból. de amúgy tudom, ilyen áron persze nem lehet erős gépet kapni. integrated chipset, ez a keret sajnos.
köszi mindőjüknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!