Notebook vásárlás a T-mobilenál karácsonykor? Pár dolgot nem értek. (lent)
Karácsonyi akció végett kinéztem ezt a notebookot a T-mobile-nál,a RelaxNet XL mobilinternet díjcsomaggal de nem nagyon tudok kiigazodni ezen az akción.
Szerintetek jó ez a notebook? Megéri megvenni? A mobilnet nekem mind1 milyen mert igazából csak a notebook érdekel.
Részletre szeretném, aranykártyás vagyok tehát elvileg nekem csak 30 ezer forintot kell befizetnem és havonta törlesztek 3000 forintot 2 évig hűségnyilatkozattal? Notebook+mobilnettel együtt?!
Mert rákattintok a notebookra akkor ilyen irdatlan magas árak vannak és most nem tudom mi mire vonatkozik.
Remélem érthető mit nem értek!
Segítsetek!
Samsung R540
o Intel® Core™ i3-370M
o 3 GB RAM DDR3
o 320 GB HDD
o 15,6” LED HD kijelző
o ATI Radeon HD545v gDDR3 512MB videovezérlő
o DVD +/- RW
o WLAN/Bluetooth
o Webkamera
o Magyar nyelvű Windows 7 Home
Premium (64bit) operációs rendszer
Azt hiszem már rájöttem h mit nem értettem...
Külön van a notebook fizetése havonta és a mobilnet!
szólj ha nem értem az a kérdésed hogy miért adnak ilyen olcsón egy drága laptopot ráadásul kamatmentesen.
ha megnézed a feltételeket 2 év alatt összesen a laptop olyan 110000-105000 ft-be kerül pedig drágább ez a laptop de ha elolvasod a feltételeket 2 évre vagy előfizetésednek kell lenni vagy 2 évre netet kell vállalnod amit minden hónapba kell fizetni a net esetében az a csomag ami a feltételben szerepel havi 6500 ft nekik ügyfél kell akik minden hónapban csengetik a lóvét nekik. és nekik megéri ez de érdemes felhívni őket és megkérdezni hogyha így elakarod vinni a gépet ugye kikell fizetni havonta 2 éven keresztül 2500 ft-t + 30 ért viheted el és hogy ezért csrébe mit varnak a nyakadba hogy muszály két évig netre előfizetned náluk ami bazira drága vagy 2 évre hűségnyilatkozatot kell írni velük a mobilodra de ebben az esetben is meg kell kérdezni mennyi lesz a díja mert leeht a kamatokat azon verik le :D de mindenképp kérdezd meg tőlük mert tudod ezek úgy vannak fogalmazva hogy senki se értse csak ők. sok sikert hozzá amúgy jó a lapi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!