Notebook vásárlás előtt. Vélemények az alábbi kettőről?
melyik éri meg jobban? Főként a processzor és a videokártya részében melyik a jobb? A többit azt értem... Viszont ha az összes tulajdonságát nézzük, akkor melyiket vennéd?
használata: internet, munka, kevés játék (nem annyira újak)
köszi
a videókártya tökmindegy milyen van az egyikben és a másikban, mert TÚLMELEGSZENEK.
ha meg melegszik, akkor a gép meg visszaveszi a teljesítményt, ezzel éri el a stabil 75 fokot, ami már így is nagyon sok egy félvezetőnek, nemhogy atomi méretű többmilliónak egy tokban, szóval nem értem, minek akarsz bele jobbat, ha egyszer az elektronika úgyis visszaveszi...
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:28
Sűrűn volt laptopod. Nekem 2 is van. Úgyhogy vegyél egy laptopot és majd meglátod, hogy hülyeséget beszéltél.
Szerintem ha internet, munka, kevés játékra akarsz laptopot, akkor ezt ajánlanám.
Toshiba Satellite C660-12N notebook - Intel® Core i3-370M 2.40GHz/3MB --103.269 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!