Milyen "pendrive" lehet ez?
Figyelt kérdés
Üdv! Ebay-ról rendeltem próbának kicci occó pendrivot.. :) meg is jött amit rendeltem az 16GB usb2.. amit kaptam az egy 124 GB valami ami exFat van formázva.. néztem is nagyot rápakoltam 30GB filmeket működött róla pc a filmnézés, viszont a tv nem ismerte fel, és nem sikerült NTFS re formáznom azt nem engedte.. :) Vajon mit sikerült kifognom találkozott már ilyennel valaki? Köszi!2015. nov. 12. 18:53
1/9 anonim válasza:
Az exFAT formátumot ne akard átformázni. Jelenleg a legjobb formátum a pendrivok - és a rajtuk tárolandó nagy méretű fájlok - számára.
2/9 anonim válasza:
Az közel sem 124gb. Az max 16-os. Szerintem az összes filmet le se játssza rendesen róla mert nincs is rajta rendesen.
Ha pedig tényleg 124-es akkor meg nagy szerencséd van.
exfat-ről pedig max cmd-ben tudod átformázni.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Van valami program amivel meg lehetne nézni h mennyi az annyi pl a tárhely valódi méret vagy ilyesmi?
2015. nov. 13. 04:59
4/9 anonim válasza:
H2testw
diskpart
list disk
select disk x (x=a pendrive sorszáma)
clean
create partition primary size=(amekkora a pendrive)
select partition 1
assign letter x
format fs=ntfs label=”Adat”
exit
Így pedig tudod formázni ntfs-re cmd-ben.
5/9 anonim válasza:
#4 teljesen igaz, amit írtál.
Bár szerintem nem érdemes átformázni. Ha később Linux is kerül a gépére , az exFAT még jól jöhet. Nem véletlenül "találta ki" a Microsoft. (csoda, hogy ilyet tettek)
6/9 anonim válasza:
...ja, és pendrive. Úgyhogy még inkább exFAT.
7/9 anonim válasza:
Jó igaz, csak írta hogy tv nem ismeri fel mert a tv az csak ntfs-t ismer fel és azért írtam neki hogy hogyan kell formázni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget.
2015. nov. 16. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!