Mit csináljak a pendrival?
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy most vettem egy vadi új 64 Gb-os pendrive-t a neten,elég olcsó volt.Most akartam rá valamit rakni és hogy megnéztem tele van h2w fájlokkal,az lenne a kérdésem ha leformázom utánna működni fog,vagy most mit csináljak?#pendrive #h2w
2015. nov. 7. 16:02
1/13 anonim válasza:
> ha leformázom utánna működni fog
Egy módon tudhatod meg.
> utánna működni fog
Miért most nem működik?
2/13 A kérdező kommentje:
de
akkor leformázhatom?
de amugy ezek miért vannak rajta?
2015. nov. 7. 16:07
3/13 P.O.C. válasza:
"vettem egy vadi új 64 Gb-os pendrive-t a neten,elég olcsó volt"
Mégis milyen olcsó? Irreálisan olcsó? Nem valami kamu darab? [link]
4/13 A kérdező kommentje:
4000 Ft volt
2015. nov. 7. 16:13
5/13 anonim válasza:
> akkor leformázhatom?
Miért ne? Kellenek neked azok a fájlok? Nyilván nem, mert foglalják a helyet a te fájljaid elől. Márpedig te azért vetted, hogy a saját fájljaidat tárol rajta.
> de amugy ezek miért vannak rajta?
Gőzöm nincs.
6/13 A kérdező kommentje:
ok köszi,működik
2015. nov. 7. 16:15
7/13 A kérdező kommentje:
most azt írja ki hogy exfat és eltüntek róla a dolgok amit ráraltam
2015. nov. 7. 16:25
8/13 anonim válasza:
Formázd le NTFS-el.
Ha azután is elbacódik, akkor beszélj az eladóval.
9/13 A kérdező kommentje:
oké
2015. nov. 7. 16:32
10/13 pinkpancser válasza:
h2w fájlokat a h2testw program rakja rá. Ez a progi teleírja és visszaolvassa a meghajtókat, így ellenőrzi, hogy ténylegesen olyan e a méret amit megvettél. A helyedben én lefuttatnám ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!