Van egy 4GB-os Pendrive-m. Valamiért amikor bedugom nem érzékeli a gépem. DE nem az usb bemenet rossz a gépemben mert már mind a 3-ba bedugtam. Eddig sosem csinált ilyet! Mért van ez? Segítség!
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 20:27
1/7 anonim válasza:
Lemezkezelőben ha látod, próbáld formázni. De inkább elromlott a pendrive. Márkája?
3/7 anonim válasza:
Tönkre ment. Lehet, hogy nem "szabályosan" vetted ki, vagy vírust szedtél rá, vagy fizikai/ mágneses behatás érte...
Kuka.
4/7 Tengor válasza:
#3, a pendrive-nak ugyan mit ártana a mágneses tér?
Kérdező: lemezkezelővel nézz rá azért, de valszeg tönkrement.
5/7 anonim válasza:
Ezek a pendrive-ok főleg a noname, egyszer nézz meg egyet szétszedve: az áramköri lapra (PCB) rá van forrasztva a dugó és az imádság tartja a helyén. Egy rántás és hulla. Normálisabb esetben átmegy a PCB-n és így nehezebb eltörni. Legjobb esetben valamilyen módon meg van erősítve hogy ne a PCB-USB dugón legyen a fizikai terhelés ahogy cibálod kifelé. Egyébként a csúszós megoldás ahol az egész cucc visszahúzódik a műanyag keretbe sokkal jobb mint a kupakos mert ha a kupak nincs teljesen rányomva vagy hiányzik akkor a zsebedben szépen téped kifelé a dugót a PCB-ből. A becsúsztatósnak ilyen gondja nincs, tovább is él.
6/7 anonim válasza:
"#3, a pendrive-nak ugyan mit ártana a mágneses tér? "
- Jogos.
Én még floppylemezen szocializálódtam, és bennem maradt a "mágnes az ördög műve" attitűd.
:-)
7/7 A kérdező kommentje:
A pendrive márkája transcend
2015. nov. 6. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!